Digitale marketing kanalen

Wij trekken kwalitatief verkeer naar jouw digitale platform. We zorgen ervoor dat bezoekers de informatie kunnen vinden die ze zoeken en indien van toepassing overgaan tot een aankoop. Hoe pakken we dat aan? Dat lees je op deze pagina.

Wat zijn digitale marketing kanalen?

Met digitale kanalen bedoelen we alle kanalen die ingezet kunnen worden om verkeer naar een digitaal platform te leiden. Comaxx heeft ruime ervaring met de inzet van digitale kanalen. We zetten voor onze klanten onder andere de volgende kanalen en diensten in: 

De bovenstaande kanalen en diensten zijn gericht op het bereiken van jouw doelgroep. Inzet van deze digitale marketing kanalen moet ervoor zorgen dat bezoekers op de juiste plaats terechtkomen binnen je digitale domein. Als men eenmaal als bezoekers is gearriveerd, is het belangrijk dat hij of zij de juiste content te zien krijgt. Content marketing is dan belangrijk. Zonder goede content zal de bezoeker niet snel verder surfen op jouw digitale platform en is de kans op afhaken aanzienlijk.

Je digitale platform moet geoptimaliseerd zijn op basis van de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Door onderzoek naar de doelgroep te doen door middel van digitale marketing intelligence kunnen deze wensen en behoeften worden achterhaald. Daarnaast zorgt conversie optimalisatie ervoor dat knelpunten op jouw platform tijdig worden opgespoord zodat bezoekers ook hierdoor niet afhaken.

Onze online partners

Aanpak digitale marketing kanalen

Met de inzet van digitale marketing kanalen helpen we jou om je doelgroep op je digitale platform te krijgen. Dit kan op een pull manier (we ‘trekken’ de bezoeker naar jouw platform) of een push manier (we ‘duwen’ de bezoeker richting jouw platform). Kanalen die op de pull manier werken zijn: 

De bovenstaande kanalen worden gebruikt door bezoekers die op zoek zijn naar de producten of diensten die jij aanbiedt. Wij zorgen ervoor dat jij op deze kanalen zichtbaar en vindbaar bent met content en/of advertenties. Op deze manier trekken we deze bezoekers naar jouw platform. 
Kanalen die op een push manier werken zijn:

Wij weten welke kanalen we moeten inzetten om kwalitatief verkeer naar jouw online platform te genereren. Daarnaast werkt Comaxx data gedreven. Dit houdt in dat we de resultaten van onze inspanningen altijd goed meten. Dit zorgt ervoor dat we continu kunnen optimaliseren zodat de beste resultaten worden behaald. 

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Waarom je kiest voor Comaxx digital marketing

Jouw succes is ons succes. Alleen wanneer jij tevreden bent zijn wij dat ook. We zetten net dat stapje extra op het vlak van digitale marketing kanalen. Precies wat je van een partner mag verwachten. We werken niet voor jou maar met jou. We doen het samen en jij kunt op deze manier profiteren van onze uitgebreide expertise op het gebied van digitale marketing. Daag ons uit en we behalen de beste resultaten. Aarzel niet en neem contact met ons op.

Award winning company