SARIS bouwt aanhangwagens die voor vakmannen het werk doen. Sinds 1959 ontwikkelt het Brabantse familiebedrijf aanhangwagens van topkwaliteit door de allerbeste materialen te combineren met jarenlange vakkennis. Sinds 2013 werken ze samen met de vakmannen van Comaxx om ook op online vlak voorop te blijven lopen.

SARIS, Works for you

Het dealernetwerk is het belangrijkste afzetkanaal voor SARIS, maar de eindgebruiker begint zijn zoektocht naar een aanhangwagen online. In de oriënterende fase van de customer journey heeft de gebruiker behoefte aan uitgebreide productinformatie, in de overwegingsfase wil de bezoeker online geholpen worden bij het maken van een keuze, terwijl het in de aankoopfase draait om een helder bestelproces en de zoektocht naar een dealer in de buurt.

 

Onze uitdaging was SARIS meer grip geven op de customer journey van de eindgebruiker, zowel B2C als B2B. Daarnaast was het belangrijk de webshop in dienst te stellen van de dealers. Dit online kanaal fungeert voor dealer namelijk als leadgenerator. Deze doelstelling resulteerde in een aantal high-end functionaliteiten die onze developers creëerden voor dit Magento 2 platform.

SARIS-case
SARIS-case
BTW-Slider

 

Btw-slider

Voor de webshop van SARIS bouwde we een btw-slider. Met dit gemakkelijke schuifje kan de bezoeker kiezen of hij de prijzen op de webshop inclusief of exclusief btw wil tonen. Ideaal voor zakelijke gebruikers van SARIS, zoals aannemers en hoveniers die de btw kunnen terugvragen.

 

Magento multistore

SARIS is een internationaal A-merk met dealers in heel Europa (en zelfs daarbuiten). Wet- en regelgeving op het gebied van aanhangwagens is in ieder land anders, net als bijvoorbeeld de btw-tarieven en prijsstellingen. Daarom is er gekozen voor een Magento multistore waarbij content per land kan worden ingesteld.

 

Mail mij deze samenstelling

Heb je in de webshop van SARIS een aanhangwagen samengesteld die bij je past, maar wil je er nog een nachtje over slapen? Bezoekers kunnen hun aanhangwagen samenstelling gemakkelijk naar zichzelf mailen. Speciaal voor SARIS-dealers is de functie gebouwd meerdere e-mailadressen toe te voegen. Hebben zij samen met een klant een SARIS-aanhangwagen samengesteld? Dan kunnen ze de configuratie ook naar zichzelf mailen.

Integratie met dealers

Heb jij je online georiënteerd? De aanhangwagen die je op het oog hebt in het echt geen bekijken of misschien nog wat extra advies inwinnen bij een specialist? Via de dealer-zoeker vind je gemakkelijk een SARIS-dealer bij jou in de buurt. Wist je daarnaast dat elke dealer een unieke affiliate link heeft? Indien zij met behulp van deze link naar de website van SARIS linken onthoudt het systeem de voorkeur voor deze dealer en worden leads die vervolgens worden gegenereerd, automatisch naar deze dealer doorgezet.

Benieuwd naar het volledige eindresultaat? Bekijk de shop van SARIS dan hier.