Branding

Klaar om jouw merk nóg krachtiger neer te zetten?  

Wij als brandingbureau staan voor je klaar. Wil jij jouw merk aanscherpen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je toe aan een nieuwe huisstijl of visuele identiteit? Of mag het roer om en ga je voor een complete rebranding? Wij als digital minded brandingbureau kunnen niet wachten om het maximale uit jouw merk te halen! 

Meer weten over branding?

Wij helpen bij zowel interne als externe branding. Verbeter de branding marketing voor meer naamsbekendheid of om nieuwe klanten aan te trekken. Of zet een sterke employer branding of internal branding strategie neer. Zo trek je nieuwe medewerkers aan en houd je het voor de huidige medewerkers aantrekkelijker om te blijven. Branding uitbesteden? Wij helpen ook bij co-branding om je merk tot een hoger niveau te tillen.

Diverse expertises

Wij zijn een full-service digitaal bureau en hebben dus vele expertises. Waar je nu een vraag over hebt, wij hebben een online marketing consultant voor je klaar staan. Meer weten over een van de expertises van onze consultants? Bekijk ze hier!

Veel gestelde vragen branding

 • Wat is branding?
  Branding is een proces waarbij je met verschillende middelen een bepaald imago voor een bedrijf, product of dienst tracht te creëren.
 • Wat is online branding?
  Online branding is het proces van het ontwikkelen van een online aanwezigheid voor een bedrijf of organisatie. Het doel van online branding is om de naamsbekendheid en het beeld van een bedrijf of organisatie te verbeteren, zowel bij huidige als potentiële klanten. Veel bedrijven werken met een branding bureau om hen te helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van hun online branding strategie. Een branding bureau kan helpen bij het ontwikkelen van een merkbare en herkenbare online aanwezigheid, het genereren van meer online verkeer en het converteren van bezoekers naar klanten.
 • Waar bestaat branding uit?
  Branding bestaat uit het creëren en uitdragen van de identiteit van een bedrijf, product of dienst.
 • Wat valt er allemaal onder branding?
  Branding kan zich uiten in het ontwerp van het logo, de huisstijl, de naamgeving, de positioning, de communicatie en het marketingbeleid. branding kan zich ook uiten in het fysieke product, zoals verpakking en design. branding is dus veel meer dan alleen een logo of een huisstijl. branding is een bewuste keuze voor een bepaalde identiteit.
 • Hoe weet je of branding succesvol is?
  Branding is succesvol als je bedrijf, product of dienst een sterk merkidentiteit heeft. branding is succesvol als je bedrijf, product of dienst herkenbaar is bij je doelgroep. branding is succesvol als je bedrijf, product of dienst een waarde heeft in de markt.
 • Hoe zorg je ervoor dat branding blijvend is?
  Branding blijft alleen bestaan als er continue aandacht voor wordt gewaakt. branding moet dus een integraal onderdeel zijn van het bedrijfsbeleid. branding is niet iets wat je ‘even’ doet, maar branding is een proces dat gedurende de hele levenscyclus van een bedrijf, product of dienst doorlopen wordt.
 • Hoe ga je te werk bij het maken van een brandingstrategie?
  Er zijn verschillende manieren om te werk te gaan bij het maken van een brandingstrategie. Een van de belangrijkste dingen is om je doelgroep goed te kennen. Wat vindt je doelgroep belangrijk? Wat zijn de behoeftes en wensen van je doelgroep? Op basis van deze inzichten kun je bepalen welke identiteit bij je bedrijf, product of dienst past. Vervolgens is het belangrijk om een branding bureau in te schakelen om je brandingstrategie uit te werken. Een brandingbureau kan je helpen met het ontwikkelen van een sterk merkidentiteit.
Online marketing bureau

Kom in contact met onze experts!

Zoek je een brandingbureau in de buurt van Eindhoven, Veldhoven, Tilburg, Den Bosch of Breda? Neem contact met ons op, dan halen wij het maximale uit jouw merk!

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Persoonlijk advies

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • ps food&lifestyle

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn