Branding

Klaar om jouw merk nóg krachtiger neer te zetten?  

Wij als brandingbureau staan voor je klaar. Wil jij jouw merk aanscherpen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je toe aan een nieuwe huisstijl of visuele identiteit? Of mag het roer om en ga je voor een complete rebranding? Wij als digital minded brandingbureau kunnen niet wachten om het maximale uit jouw merk te halen! 

Meer weten over branding?

Wij helpen bij zowel interne als externe branding. Verbeter de branding marketing voor meer naamsbekendheid of om nieuwe klanten aan te trekken. Of zet een sterke employer branding of internal branding strategie neer. Zo trek je nieuwe medewerkers aan en houd je het voor de huidige medewerkers aantrekkelijker om te blijven. Branding uitbesteden? Wij helpen ook bij co-branding om je merk tot een hoger niveau te tillen.

Diverse expertises

Wij zijn een full-service digitaal bureau en hebben dus vele expertises. Waar je nu een vraag over hebt, wij hebben een online marketing consultant voor je klaar staan. Meer weten over een van de expertises van onze consultants? Bekijk ze hier!

Branding strategie 

Om een ijzersterke branding strategie te ontwikkelen duiken wij volledig in jouw merk en bedrijf. We gaan met jou om tafel voor een strategische branding sessie. Wij vragen je het hemd van het lijf om tot de kern van je merk te komen. Waarom bestaat het bedrijf? Waar staat het bedrijf voor? Waarom wil de doelgroep jóuw product of dienst en niet die van de concurrent? We doen grondig onderzoek om een krachtige merkstrategie neer te zetten.  

Concept creatie  

Met een sterke branding strategie als fundering gaan wij creatief aan de slag met jouw merkverhaal. Een sterk merkverhaal is essentieel om de gewenste doelstellingen te behalen. We laten onze hersenen kraken en komen tot innovatieve concepten. Welke ideeën prikkelen de zintuigen van jouw doelgroep? Waarmee maak je écht een onvergetelijk indruk? Wij zijn bereid om net dat ene stapje verder te gaan. We go that Xtra-mile! 

Brandbook 

Wij duiken achter de tekentafel en maken een passend design. Een frisse nieuwe huisstijl of een gewaagd nieuw logo? Nieuwe website, app of webshop? Onze innovatieve designers maken een verassend ontwerp dat bij jouw merk past. We werken de branding strategie en design uit in een overzichtelijk brandbook. Hierin leggen we belangrijke merkelementen vast, zoals bepaalde lettertypes, kleuren, regels voor logo- en fotogebruik. Zo kan het intern als brandguide gebruikt worden en kan iedereen vanuit hetzelfde design werken. Ook kun je gebruik maken van het brandportal, een online systeem om je merk en huisstijl te beheren.

Kom in contact met onze experts!

Zoek je een brandingbureau in de buurt van Eindhoven, Veldhoven, Tilburg, Den Bosch of Breda? Neem contact met ons op, dan halen wij het maximale uit jouw merk!

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Award winning

  • Persoonlijk advies

Wij behaalden resultaten voor
  • royalcanin
  • ps food&lifestyle

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn