Branding

Klaar om jouw merk nóg krachtiger neer te zetten?  

Ben jij al bezig met de branding van jouw bedrijf? Zorgt jouw merkidentiteit al voor herkenbaarheid, vertrouwen en loyaliteit? Vormen je klanten al een band met jouw merk? Of is je merk toe aan een nieuwe look? Met een merkidentiteit laat je de wereld zien wie jij bent en wat jou onderscheidt van je concurrenten. Comaxx maakt jouw branding compleet met een sterke merkidentiteit.  

Meer weten over branding?

Wij helpen bij zowel interne als externe branding. Verbeter de branding marketing voor meer naamsbekendheid of om nieuwe klanten aan te trekken. Of zet een sterke employer branding of internal branding strategie neer. Zo trek je nieuwe medewerkers aan en houd je het voor de huidige medewerkers aantrekkelijker om te blijven. Branding uitbesteden? Wij helpen ook bij co-branding om je merk tot een hoger niveau te tillen.

Diverse expertises

Wij zijn een full-service digitaal bureau en hebben dus vele expertises. Waar je nu een vraag over hebt, wij hebben een online marketing consultant voor je klaar staan. Meer weten over een van de expertises van onze consultants? Bekijk ze hier!

Veel gestelde vragen branding

 • Wat is branding?
  Branding is een proces waarbij je met verschillende middelen een bepaald imago voor een bedrijf, product of dienst tracht te creëren. Met branding claim je niet alleen een plekje in de markt maar ook in de hoofden van je klanten. Veel bedrijven werken met een branding bureau om hen te helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van hun online branding strategie. Een branding bureau kan helpen bij het ontwikkelen van een merkbare en herkenbare online aanwezigheid, het genereren van meer online verkeer en het converteren van bezoekers naar klanten.
 • Waar bestaat branding uit?
  Branding bestaat uit het creëren en uitdragen van de identiteit van een bedrijf, product of dienst. Oftewel, de merkpositionering legt de basis voor de huisstijl. De positionering van een merk bestaat uit onder andere een merkverhaal, missie, visie en waarde. Hiermee wordt de merkidentiteit ontwikkeld, hetgeen dat jouw merk onderscheid van de concurrentie en dat waarvoor klanten je kiezen. Daarna komt de huisstijl, de visuele vertaling van je positionering. Het logo, de kleurgebruik en de lettertypes zijn een paar voorbeelden waarmee je klanten je merk kunnen herkennen.
 • Hoe ga je te werk bij het maken van een brandingstrategie?
  Er zijn verschillende manieren om te werk te gaan bij het maken van een brandingstrategie. Een van de belangrijkste dingen is om je doelgroep goed te kennen. Wat vindt je doelgroep belangrijk? Wat zijn de behoeftes en wensen van je doelgroep? Op basis van deze inzichten kun je bepalen welke identiteit bij je bedrijf, product of dienst past. Vervolgens is het belangrijk om een branding bureau in te schakelen om je brandingstrategie uit te werken. Een brandingbureau kan je helpen met het ontwikkelen van een sterk merkidentiteit.
 • Wat valt er allemaal onder branding?
  Branding kan zich uiten in het ontwerp van het logo, de huisstijl, de naamgeving, de positioning, de communicatie en het marketingbeleid. Branding kan zich ook uiten in het fysieke product, zoals verpakking en design. Branding is dus veel meer dan alleen een logo of een huisstijl. Branding is een bewuste keuze voor een bepaalde identiteit.
 • Hoe weet je of branding succesvol is?
  Branding is succesvol als je bedrijf, product of dienst een sterk merkidentiteit heeft. Branding is succesvol als je bedrijf, product of dienst herkenbaar is bij je doelgroep. Branding is succesvol als je bedrijf, product of dienst een waarde heeft in de markt.
 • Hoe zorg je ervoor dat branding blijvend is?
  Branding blijft alleen bestaan als er continue aandacht voor wordt gewaakt. branding moet dus een integraal onderdeel zijn van het bedrijfsbeleid. Branding is niet iets wat je ‘even’ doet, maar branding is een proces dat gedurende de hele levenscyclus van een bedrijf, product of dienst doorlopen wordt.

Onze marketing partners

Kom in contact met onze experts!

Zoek je een brandingbureau in de buurt van Eindhoven, Veldhoven, Tilburg, Den Bosch of Breda? Neem contact met ons op, dan halen wij het maximale uit jouw merk!

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • ps food&lifestyle

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn