Facebook Ads

Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van één of meerdere platformen. Adverteren op Facebook is daarom een krachtige tool om jouw doelgroep te bereiken.

Waarom Facebook adverteren?

Nederland telt zo’n 10,3 miljoen Facebookgebruikers, waarvan ongeveer 7 miljoen dagelijks inloggen. Hierdoor heeft het adverteren Facebook een grote potentie om een flink aantal mensen tegelijk te bereiken. Het is wel zaak om die mensen te bereiken die eventueel geïnteresseerd zijn in jouw boodschap. Weet je niet goed hoe je dit doet? Je kunt aan ons je Facebook Ads uitbesteden!

Facebook Ads uitbesteden

Heb je zelf niet de kennis of capaciteit in huis om Facebook Ads op te zetten? Dan bieden wij de uitkomst. Je kunt je Facebook advertenties aan een van onze specialisten uitbesteden. Wij helpen je bij het opstarten en inrichten van je advertentieaccount en we bespreken samen de opzet van de campagnes. Jij kent je doelgroep namelijk het beste. Door je Facebook Ads uit te besteden aan een specialist kun jij er zeker van zijn dat je campagnes op een professionele manier worden opgezet en beheerd.

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw social media strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: