Instagram Ads

Meer en meer mensen gebruiken tegenwoordig Instagram. Dit sociale medium maakte sinds 2013 een flinke groei door en is momenteel het vierde grootste kanaal in Nederland. 

Waarom Instagram adverteren?

Dagelijks maken zo’n 3,5 miljoen mensen in Nederland gebruik van Instagram. Ook maken de grootste merken ter wereld actief gebruik van Instagram en Instagram Ads. Dit platform leent zich uitstekend voor het inzetten van creatief beeldmateriaal. Bovendien is Instagram ook onderdeel van Facebook. Daarom is adverteren op Instagram ideaal te combineren met Facebook advertising!

Instagram Ads uitbesteden

Lijkt het jou interessant om te starten met Instagram ads, maar weet je niet goed hoe je dit het beste moet aanvliegen? Of heb je niet de kennis of capaciteit in huis om hiermee te starten? Je kunt Instagram bij ons uitbesteden aan een van onze specialisten. Wij ondersteunen jou bij het opzetten, inrichten en analyseren van jouw insta ads.

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw social media strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: