LinkedIn Ads

LinkedIn is hét zakelijke sociale medium. Dit is de plek waar iedereen al zijn zakelijke successen, ideeën en bezigheden deelt. 

Waarom LinkedIn adverteren?

Ondanks, of misschien juist omdat, het een zakelijk netwerk is leent het zich ook goed voor advertenties. Met name business to business (B2B) advertenties werken erg goed op LinkedIn. Wil jij je producten of diensten aan andere, zakelijke klanten verkopen? Dan zijn LinkedIn Ads of LinkedIn adverteren misschien wel iets voor jou! In Nederland gebruiken ongeveer 4,5 miljoen mensen LinkedIn, waarvan zeker een miljoen mensen het dagelijks gebruikt.

LinkedIn Ads uitbesteden

Wil jij ook jouw B2B netwerk bereiken met advertenties? Dan is LinkedIn hét platform voor jou! Heb je nu echter niet de juiste kennis in huis? Of simpelweg niet de capaciteit om dit zelf te doen? Dan kun je LinkedIn Ads aan ons uitbesteden. Jouw vraagstuk komt terecht bij een van onze experts. Samen gaan we aan de slag om jouw LinkedIn campagne vorm te geven.

LinkedIn adverteren wordt steeds populairder voor bedrijven die snel hun merk willen laten groeien en hun omzet willen verhogen. Adverteren op LinkedIn stelt bedrijven in staat om snel een groot, gericht publiek van potentiële klanten te bereiken.

Samenwerken?

Klaar om het maximale uit jouw social media strategie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: