Webdevelopment bureau

Webdevelopment creëert mogelijkheden. Als development bureau bouwen wij; websites, webshops en webapplicaties die werken zoals jij dat wilt. Dus heb je een idee waarvan je al precies weet welke mogelijkheden het moet bieden? Of gaat het om een vage schets waarbij je hulp zoekt om dat uit te werken? Dat is waar we als webdevelopment bureau en agency sterk in zijn.  

Meer weten over webdevelopment?

Award winning company

Sterk technisch ontwerp

Voordat we met de development starten tekent onze Software Architect een technisch ontwerp. Dit bevat de uitgangspunten en de belangrijke functionaliteiten. We bespreken hoe de onderdelen met elkaar samenwerken en hoe we de toekomstbestendigheid garanderen. Het resultaat is een set voorwaarden die we gebruiken om het systeem neer te gaan zetten.

Front-end en back-end development: wat is het?

1Front-end Hoe komt het er straks uit te zien? We ontwerpen de ‘voorkant’ van de website of webshop. Daarvoor gebruiken we programmeertalen zoals HTML, CSS en JavaScript. Wij ontwerpen wat jij in gedachten hebt. Of we verrassen met een fris design zoals je dat zelf niet had kunnen bedenken.
2Back-end Aan de achterkant moet het technisch allemaal werken. We ontwikkelen technische oplossingen voor de functies die jij graag toevoegt. Bovendien kunnen we vanuit een API koppelingen verzorgen naar een ERP-, CRM- of POS-systeem. We blinken uit in zowel JavaScript, PHP en bijvoorbeeld MySQL, waar we je natuurlijk ook in gewonemensentaal over kunnen uitleggen.

Zoals je ziet bestaat het webdevelopment voor een website, webshop of applicatie uit een front-end- en een back-end-gedeelte. Deze afdelingen gaan hand aan hand met elkaar. Bovendien communiceren wij volgens korte lijnen. Dus wil je de webdeveloper een vraag stellen of ben je benieuwd of we een extra functie kunnen integreren? Het directe contact maakt het makkelijker om vlot te schakelen. Zo weet je zeker dat we werken aan wat jij op dat moment belangrijk vindt.

Ervaren bureau: jouw online agency

We zijn jouw ervaren webdevelopment agency en online bureau. Dat betekent dat we begrijpen wat er belangrijk is bij de ontwikkeling van een website, webshop of applicatie.  

Binnen onze development zorgen we bijvoorbeeld voor een korte laadtijd, houden we rekening met online veiligheid en zorgen we ondertussen voor een optimale gebruikservaring. Dit garandeert een website die werkt, een webshop die online omzet genereert of een applicatie die precies doet wat gebruikers daarvan verwachten.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Webdevelopment

Goede webdevelopment vraagt om een gestructureerde aanpak. Wij tekenen een technisch ontwerp, gaan aan de slag met de front-end designs en ontwikkelen de back-end toepassingen die daarbij nodig zijn. Dat doen we volgens een duidelijke planning, waarmee je altijd weet waar je aan toe bent en wanneer we een onderdeel afronden. 

Dus zoek je naar een agency of bureau dat sterk is in online ontwikkeling? Wij zorgen voor digitaal development op basis van de hoogste kwaliteitsrichtlijnen. Op die manier realiseren we jouw wensen en ideeën, ook als je nu nog niet precies weet hoe dat eruit moet komen te zien. Dus zoek je naar inspiratie of ben je benieuwd wat wij bedenken bij wat jij in je hoofd hebt? We leggen het je uit en laten het je graag zien. Zodat webdevelopment voor jou gaat leven, ook als je juist heel weinig hebt met de technische ontwikkeling van websites, webshops en applicaties. 

Onze marketing partners

Zie ook

Webdevelopment is een verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met het maken van een website of webshop. Meer weten over webdevelopment?