“Laravel biedt developers veel flexibiliteit”

“Aan het begin wil je van alles, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.” Dit zijn de woorden van Casper Schuijt, een gedreven Backend Ontwikkelaar bij Comaxx, die zijn reis in de wereld van webontwikkeling (o.a. Laravel) met ons deelt. In een gesprek met Edwin Vlems verkent Casper de uitdagingen en successen die hij heeft ervaren sinds hij de wereld van de technologie instapte.

Hoe begon je reis in de wereld van webontwikkeling?

“Mijn interesse in computers was er al vroeg, maar het duurde even voordat ik echt mijn weg vond. Op de middelbare school ontdekte ik mijn passie voor webontwikkeling, dit leidde tot de beslissing om een gespecialiseerde opleiding in dit veld te volgen,” legt Casper uit. Hij beschrijft hoe de opleiding, ondanks zijn duur van twee tot tweeënhalf jaar, inclusief een half jaar stage, hem goed beviel en hem specialiseerde in het vakgebied.

Casper Schuijt

Wat was je ervaring tijdens de opleiding en je stage bij Comaxx?

Casper vertelt dat zijn stage bij Comaxx niet alleen zijn eerste echte kennismaking met de professionele wereld was, maar ook de plek waar hij zijn carrière begon. “De stage bij Comaxx was een cruciale stap. Hier leerde ik niet alleen de praktische kanten van webontwikkeling, maar ook het belang van teamwork en het aanpakken van real-life projecten.”

Hoe heeft je achtergrond in computers je geholpen in je huidige rol?

“Computers waren altijd al een hobby voor me. De opleiding en de stage bij Comaxx hebben deze interesse omgezet in een professionele vaardigheid. Het gaf me een solide basis en hielp me mijn pad in de IT-wereld te vinden,” vertelt Casper. Hij benadrukt hoe zijn vroege fascinatie voor technologie hem heeft voorbereid op de uitdagingen en kansen die zijn carrière hem tot nu toe heeft geboden.

Kun je een project beschrijven waar je trots op bent?

Een van de projecten waar Casper met veel enthousiasme over spreekt, is het opzetten van een Asset Management systeem tijdens zijn stage. “Dit project was niet alleen mijn introductie tot het oplossen van complexe problemen in Laravel, maar leerde me ook het belang van een gebruiksvriendelijke interne tool voor ons team.”

Wat zijn je specialiteiten en waar focus je je op bij Comaxx?

Als backend ontwikkelaar ligt Caspers focus op het werken met Laravel, een framework voor PHP. “Wat me het meest interesseert, is de flexibiliteit die Laravel biedt voor het bouwen van complexe webapplicaties. Het stelt me in staat om echt op maat gemaakte oplossingen te creëren voor onze klanten.”Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: