Front-end development

Zoek je een front-end webdesign? En ben je op zoek naar een bedrijf dat je website naar een hoger niveau kan tillen? Wil je een goed werkende website die er ook nog eens gelikt uitziet? Zoek dan niet verder. Wij zorgen ervoor dat je website perfect werkt, een lust voor het oog is en perfect op elke device en browser draait.   

Neem contact op

Wat doet een front-end developer?  

Als een webdesigner een website heeft ontworpen, zorgt de front-end developer ervoor dat dit tot leven komt in je webbrowser. Dat wil zeggen dat elementen klikbaar worden en dat alles op de juiste manier geschaald wordt. De front-end developer werkt dus aan de voorkant van de website en houdt zich bezig met het deel van de website die de bezoekers kunnen zien. De website moet gebruiksvriendelijk zijn, snel laden en te vinden zijn in zoekmachines.   

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden extra online groei voor: