Van slaapkamerprojecten tot front-end expert bij Comaxx, een webdevelopment interview met Nikky Lauwers

“Het begon allemaal op mijn slaapkamer met een interesse in HTML/CSS”, vertelt Nikky Lauwers, front-end developer bij Comaxx. Met een carrière die inmiddels 13 jaar beslaat, heeft Nikky zich ontwikkeld tot een expert in zijn vakgebied. In dit interview duiken we dieper in zijn reis, zijn rol bij Comaxx, en zijn visie op de toekomst van webdevelopment.”

De passie voor webdevelopment ontdekken

Hoe ben je begonnen in webdevelopment?
“Ik begon met een fascinatie voor front-end development en HTML/CSS toen ik ongeveer 12 of 13 jaar oud was. Gewoon thuis op mijn slaapkamer. Deze vroege interesse legde de basis voor mijn carrière.”

Kun je iets meer vertellen over je huidige rol bij Comaxx?
“Bij Comaxx focus ik voornamelijk op het ontwikkelen van WordPress websites met custom thema’s. Mijn werk omvat het hele proces, van het beginconcept tot de uiteindelijke implementatie van designelementen.”

Nikky Lauwers

Een dag in het leven van een front-end developer

Hoe ziet een typische werkdag eruit voor jou?
“Mijn dag begint met het doornemen van e-mails en het plannen van mijn werkzaamheden. Ik pak projecttickets op en werk aan de ontwikkeling van de benodigde elementen, van HTML/CSS tot interactieve functies.”

En wanneer is jouw dag geslaagd?
“Wanneer ik iets heb gecreëerd dat niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk en interactief. Het zien van het eindresultaat op het scherm geeft een enorme voldoening.”

Hoe zie je de toekomst van webdevelopment bij Comaxx?
“Ik ben betrokken bij het automatiseren en standaardiseren van onze ontwikkelingsprocessen, om zo efficiënter nieuwe projecten te kunnen starten. Mijn doel is om een solide basis te creëren waarop we kunnen voortbouwen.”

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden extra online groei voor: