Social media marketing

Wij bereiken jouw doelgroep via social media. En we weten met welke boodschap we ze kunnen overtuigen. Hoe doen we dat? Dat lees je op deze pagina.

Wat is social media marketing?

Ook jouw doelgroep maakt gebruik van social media. De vraag is hoe je jouw doelgroep op een goede manier via social media kunt bereiken en met welke boodschap je dit het beste kunt doen. Social media marketing richt zich op mensen die openstaan om met jou in gesprek te gaan. Dat is immers de kracht van social media: de mogelijkheid om daadwerkelijk met de juiste content te interacteren met je doelgroep. Op deze manier ziet jouw doelgroep je niet als afstandelijk en zakelijk, maar juist als een organisatie die persoonlijk contact omarmt.  
 
Comaxx heeft social media experts in huis die jou helpen met het effectief inzetten van social media marketing. Zij weten precies welke kanalen er zijn en welke jouw doelgroep gebruiken. Daarnaast weten ze als geen ander hoe jouw doelgroep benaderd moet worden zodat de boodschap ook daadwerkelijk op een goede manier wordt gepresenteerd.

Onze online partners

Succesvolle social media aanpak
 • Analyse & opstarten

  Na een social media analyse en een persoonlijk gesprek bepalen we samen jouw online doelstellingen en gaan we aan de slag.

 • Plannen & uitvoeren

  Maandelijks wordt er gewerkt aan het verbeteren van jouw social media campagnes door inzet van onze diverse online marketing expertises.

 • Rapportage & advies

  Aan het einde van iedere maand blikken we terug aan de hand van een heldere rapportage en worden er nieuwe kansen gespot.

 • Marketing opschalen

  Aan de hand van de rapportage & analyse gaan we aan de slag met nieuwe kansen om jouw social media kanalen te verbeteren en campagnes verder op te schalen.

Award winning company

Waarom Comaxx?

Wil jij ook op een persoonlijke manier communiceren met jouw doelgroep via social media? Comaxx zet net dat stapje extra om dit voor elkaar te krijgen. Precies wat je van een partner mag verwachten. We werken niet voor jou maar met jou. We doen het samen en jij kunt op deze manier profiteren van onze uitgebreide expertise op het gebied van social media. Daag ons uit en we behalen de beste resultaten!