Social media marketing uitbesteden

Je beheert de social media van het bedrijf waar je werkt en je wilt jouw social media marketing uitbesteden: wie schakel je daarvoor in? Een social media bureau! Belangrijke aspecten zijn goede kennis van de sociale media, ervaring met campagnes en een goed begrip van creativiteit om de aandacht te trekken. 

Het zijn die aspecten die we samenbrengen als we jouw Facebook-advertenties inrichten of zorgen voor meer succes op Instagram of LinkedIn. Dus kijk jij jaloers naar andere bedrijven en merken die hun doelgroep wél weten te bereiken via social media? Of lukt het je niet om die gebruikers te activeren? Met onze inzet bouwen we stap voor stap aan het succes dat je zoekt. 

Meer weten over social media marketing? Of wil jij jouw social media uitbesteden?
Succesvolle social media marketing aanpak
 • Analyse & opstarten

  Na een social media analyse en een persoonlijk gesprek stellen we jouw online doelstellingen vast en gaan we aan de slag.

 • Plannen & uitvoeren

  Maandelijks wordt er op vaste basis gewerkt aan het verbeteren van jouw social media campagnes door inzet van diverse online marketing expertises.

 • Rapportage & advies

  Aan het einde van iedere maand wordt er door middel van een heldere rapportage teruggeblikt en worden er nieuwe kansen gespot.

 • Marketing opschalen

  Aan de hand van de rapportage & analyse spotten we kansen om jouw social media kanalen te verbeteren en campagnes verder op te schalen.

Van strategie tot succes

1Wie is de doelgroep? En wat weten we daarvan? Een strategisch plan vraagt om een goed beeld van de doelgroep. Wie is die doelgroep en wat weet je daar al van? En verschilt dit per social media-kanaal? Je kunt aan ons de social media marketing uitbesteden, al hebben we deze input natuurlijk van je nodig.
2Welke boodschap wil je overbrengen? Sociale media bieden je de kans om jouw verhaal te vertellen. Wat is de boodschap van jouw bedrijf die je wilt overbrengen? Een goed verhaal trekt de aandacht, raakt de doelgroep en vertaalt zich vervolgens naar actie of een aankoop.
3Wat is het doel van de campagne? Die actie of aankoop kan een doel zijn van de campagne. We bepalen samen met jou wat je hiermee wilt bereiken. Wanneer is de campagne een succes en wat moet het opleveren om de investering de moeite waard te laten zijn?
4Welke uitgingen wil je gebruiken? Ten slotte bepalen we de uitingen die je wilt gebruiken. Die kunnen we voor je ontwikkelen of je kunt ze ons zelf aanleveren. Zo zorgen we er via de verschillende social media kanalen voor dat je de boodschap overbrengt die belangrijk is voor jouw bedrijf.

Zo zie je, social media marketing hoeft niet moeilijk te zijn, als je maar de juiste stappen volgt. Dus wil je het social media beheer uitbesteden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Social media beheer: geen omkijken naar met een social media marketing bureau

Wil je het social media beheer uitbesteden en er vooral geen omkijken naar hebben? We kunnen het volledig voor je uit handen nemen, natuurlijk op basis van jouw wensen. Zodra de doelgroep(en), de doelstellingen en de boodschappen duidelijk zijn kunnen we daarmee aan de slag. We rapporteren dat wat we voor je bereiken, zodat je tijdens de campagnes wel gewoon op de hoogte bent van het succes daarvan.

Onze marketing partners

Social media marketing uitbesteden

Je kunt aan ons jouw social media (marketing) uitbesteden. Dat geldt voor Facebook marketing en voor activiteiten op de andere verschillende kanalen. We zijn sterk in social media marketing, zowel dankzij de ervaring die we daarmee hebben als de specifieke kennis van de verschillende platformen.  

Dus wil jij zeker weten dat je zo min mogelijk omkijken hebt naar social media? Omdat je erop kunt vertrouwen dat het goed zit? Dat vormt wat ons betreft de basis voor de samenwerking. Je kunt het aan ons uitbesteden, omdat wij ermee aan de slag gaan en ervoor zorgen dat jij kunt blijven doen waar je goed in bent. Wacht dus niet langer en laat je social media beheer uitbesteden door een social media marketing bedrijf!