Social media bureau

Schakel een social media bureau in dat begrijpt hoe jouw doelgroep beweegt online. Zitten jouw volgers vooral op Facebook, Instagram of juist op LinkedIn? Kijken ze video’s op YouTube of zoeken ze inspiratie op Pinterest? Ieder platform heeft z’n eigen gebruikers. Door daarop in te spelen zorgen we er als social media marketing bureau voor dat jij een zo groot en specifiek mogelijk bereik creëert. 

Meer weten over de inzet van social media?
Succesvolle social media-aanpak
 • Analyse & opstarten

  Na een social media-analyse en een persoonlijk gesprek bepalen we samen jouw online doelstellingen en gaan we aan de slag.

 • Plannen & uitvoeren

  Maandelijks wordt er gewerkt aan het verbeteren van jouw social media campagnes door inzet van onze diverse online marketing expertises.

 • Rapportage & advies

  Aan het einde van iedere maand blikken we terug aan de hand van een heldere rapportage en worden er nieuwe kansen gespot.

 • Marketing opschalen

  Aan de hand van de rapportage & analyse gaan we aan de slag met nieuwe kansen om jouw social media kanalen te verbeteren en campagnes verder op te schalen.

Facebook en meer: voor alle social media

1Facebook Het grootste social media kanaal van Nederland heeft enorm veel actieve gebruikers. Zij delen foto’s en andere updates met vrienden en de wereld om hen heen. Tegelijkertijd staat het platform bekend om de virals en andere acties van bedrijven, waarin jouw organisatie met onze hulp een opvallende rol kunt spelen.
2Instagram Instagram is nog een stuk intiemer en biedt bovendien de mogelijkheid om nieuwe producten te promoten. Dit is waar de trends onder met name jongeren ontstaan, dus dat biedt allerlei mogelijkheden. Wij begrijpen het platform, zowel als het gaat om de updates als de stories die je kunt gebruiken.
3LinkedIn Het zakelijke karakter van LinkedIn en haar gebruikers vraagt om een andere benadering. We overtuigen vanuit inhoud en nemen dit sociale medium bijvoorbeeld op in een bredere sales funnel die we voor je ontwikkelen.
4Youtube Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden en in een video kun je daarom nog veel meer informatie kwijt. Dus wil jij meer beelden van achter de schermen laten zien of complexe informatie uitleggen in korte animaties? We helpen je de video’s optimaal in te zetten binnen een (online) marketing campagne. 
5Pinterest Pinterest is een vaak ondergeschoven kindje, dat veel gebruikers inspiratie oplevert. Jouw aanwezigheid op het platform kan zorgen voor een sterk nieuw kanaal dat extra bezoekers naar de website of de webshop trekt.

Sociale media bieden allerlei mogelijkheden tot online marketing. Dat geldt voor Facebook en de andere populaire platformen. Per platform weten we wat er werkt en zetten we specifiek in op boodschappen die de betrokkenheid van jouw doelgroep verbeteren. En wil je daarnaast adverteren op bijvoorbeeld Twitter of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij TikTok en Snapchat? Als social media marketing bureau beoordelen we samen met jou waar de kansen liggen. En hoe je jouw doelgroep het best kunt bereiken.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Ervaren social media marketing bedrijf 

Wij begrijpen als social media bureau goed hoe de verschillende kanalen en platformen werken. Ze hebben allemaal hun eigen kracht. Tegelijkertijd zijn er sociale triggers die goed werken in communities en precies op het moment dat jouw doelgroep even ontspant. Dat vormt de basis voor een overtuigende boodschap, waarmee we het succes boeken dat jij zoekt. 

Onze marketing partners

Social media bureau 

Wil jij je social media beheer uitbesteden? We helpen je met Facebook marketing en andere vormen van social media marketing. Dus kom je er op de verschillende sociale media zelf niet uit? Of kijk je jaloers naar andere merken die daar wél voor elkaar krijgen wat bij jou niet lukt? Wij gaan graag voor je aan de slag als social media bureau.

Op zoek naar een social media bureau?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn