Magento Webshops

Wij bouwen webshops in Magento 2: hét systeem voor de e-commerce specialist.

Magento 2 is een sterk en veelzijdig e-commerce platform. Deze open source applicatie biedt alle functionaliteiten voor een succesvolle webshop, zowel voor je dealerkanaal als voor je eindafnemers. Wij hebben gecertificeerde Magento 2 specialisten in huis. Vanuit de mogelijkheden die het platform biedt, creëren wij voor jou een optimale klantbeleving.

Wij kiezen voor Magento 2 webshops

Magento 2 heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat jouw webshop topprestaties levert. Omdat Magento een open source systeem is, zijn modules en plug-ins voor aanvullende functionaliteiten in grote hoeveelheden beschikbaar.

Jouw systeem kan gemakkelijk modulair worden uitgebreid en aangepast. Is er geen module beschikbaar die jouw behoefte vervult? Voor een stukje maatwerk Magento 2 draaien onze Magento specialisten hun hand niet om.

Migreren naar Magento 2?

Overstappen op Magento 2? Wij zorgen ervoor dat jouw klanten hier geen hinder van ondervinden, jouw processen netjes door blijven lopen en je organische posities in Google behouden blijven (Magento SEO). Alle data uit je oude platform, hevelen we netjes over naar je nieuwe Magento webshop.

Next level e-commerce met Magento koppelingen

Realtime voorraadinformatie voor je klanten? Prijswijzigingen maar op één locatie doorvoeren en orders automatisch afhandelen? Wij laten je Magento webshop graag met je ERP-, CRM-, of POS-systeem ‘praten’. Zo tillen we je e-commerce activiteiten naar een hoger niveau.

  • Doelstellingen & strategie

    Overtuigd van een Magento 2 webshop? Onze developers, designers en marketeers staan in de startblokken om aan de slag te gaan. Maar voordat zij hiervoor het startschot krijgen, bepalen we samen met jou de doelstellingen en strategie.

  • Bepalen projectaanpak

    Vervolgens wordt de projectaanpak bepaald. Scrum, agile of de watervaltechniek, we kiezen de voor jou beste fit en stellen een dedicated projectteam samen dat met enthousiasme voor jou aan de slag gaat.

  • Bouwen, meten & verbeteren

    Tijd om aan de slag te gaan! Wij geloven in een continu proces van bouwen, meten en verbeteren. Ons team van specialisten zet zich hiervoor in. Tijdens de bouw van de webshop én daarna tijdens optimalisatietrajecten.

Deze klanten gingen je voor: