Magento koppelingen

Koppelingen zijn essentieel voor het integreren van backoffice- en marketingsystemen met jouw webshop. Door systemen naadloos op elkaar aan te laten sluiten is er real-time inzicht in zowel voorraad, orders als de resultaten van je marketingactiviteiten. Met meer dan 7 jaar ervaring helpen onze experts je met het ontwikkelen van maatwerk Magento koppelingen en het integreren van kant-en-klare Magento Commerce of Magento Marketplace plug-ins.

Meer weten over de verschillende Magento koppelingen? Klik dan op de knop


 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Online groei gegarandeerdMagento koppelen met eindeloze mogelijkheden

Onze Certified Magento Developers weten feilloos de meest complexe Magento koppelingen te realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos: van maatwerk koppelingen tot het maken van specialistische API’s. Het maken van een goede e-commerce koppeling moet door een specialist gebeuren die kennis heeft van het technische aspect. Met welk systeem wil je een koppeling realiseren? Hypbris, SAP, Exact of HubSpot? Wij bieden diverse koppelingen aan en zijn altijd in staat maatwerk oplossingen te creëren.

Magento webshop koppelen aan diverse systemen

1PIM Magento koppeling Beheer alle productinformatie centraal in één systeem en geniet van de mogelijkheid om gegevens met andere systemen uit te wisselen. Altijd up-to-date productinformatie, zowel in je webshop als in de back-end.
2ERP systemen Maak orderafhandeling, logistieke processen en bedrijfsprocessen nog efficiënter en klantvriendelijker door je Magento webshop te koppelen met ERP systemen zoals SAP, Exact Globe, Exact Online of Microsoft NAV.
3HubSpot Magento koppeling real-time inzicht in de resultaten van de marketingactiviteiten op je webshop krijg je met onze Hubspot Magento koppeling. Als Hubspot partner weten we precies hoe we deze koppeling moeten leggen.
4Koppeling met content providers Gemakkelijk productinformatie up-to-date maken en houden kan middels een koppeling met contentproviders als OneTrail en Icecat. Wij zorgen ervoor dat deze systemen automatisch je producten met content verrijken.
5Enterprise Service Bus (ESB) koppeling Met een ESB koppeling richten we de architectuur van jouw koppelingen zo in dat het updaten of vervangen van je backoffice- of marketingsystemen geen enkel probleem is.
6Payment service provider plugins Met een payment service provider (PSP Magento koppeling) zorg je ervoor dat jouw betaaloplossing gemakkelijk en snel te integreren is met je Magento webshop.
7Magento exact koppeling Magento Exact online of Exact globe koppeling, Comaxx is expert in het bouwen van deze Magento koppelingen.
8Afas Magento koppeling Een koppeling met Afas en Magento is een veel gebouwde koppeling door ons.
9Bol.com Magento koppeling Wil jij marketplace Bol.com koppelen met Magento, dan ben je bij Comaxx aan het juiste adres.
10Channable Magento koppeling Een koppeling met Channable en Magento om te koppelen met marketplaces zoals Bol.com, Ebay, Amazon of Marktplaats.
11Amazon Magento koppeling Een Magento koppeling met Amazon om een directe product integratie te maken zodat de producten vanuit een voorraad of meerdere voorraden verkocht worden.

Award winning company

Onze projectaanpak
 • Projectaanpak

  Soms kiezen we voor scrum, waar er in andere projecten agile of volgens de watervaltechniek wordt gewerkt. Deze keuze maken we natuurlijk samen met jou.

 • Samenwerking

  De samenwerkingen die wij aangaan zijn hecht en intensief. Input vanuit jou als klant is essentieel om een maximaal resultaat te kunnen behalen.

 • Maximale impact

  In de wijze waarop wij projecten aanpakken en met je samenwerken, staat het realiseren van maximale impact voor jou als klant centraal.

Waarom Comaxx als Magento koppel expert

Comaxx is een gespecialiseerd Magento e-commerce bureau. Met specialistische kennis op het vlak van Magento development weten we klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Ons doel is om Magento e-commerce shops zo goed mogelijk te laten renderen.

Wil jij meer weten over onze Magento koppelingen?

Comaxx begeleid webshop eigenaren naar het realiseren van een succesvolle koppeling met jouw Magento webshop. Of je nu een ERP, PIM of marketing koppeling wil leggen, wij zijn hier bedreven in. Kom direct in contact met een van onze Magento experts en wij helpen je graag op weg.

Een greep uit onze klanten