Magento 2 webshop

Comaxx is specialist in e-commerce. Ons platform is Magento 2 en we beschikken over diepgaande technische expertise. Bij e-commerce begint het echter met het toepassen van digitale marketing. Daarom werken wij in onze projecten van buiten naar binnen: van de customer journey naar de user experience, van user stories naar de technische kern. We zien dat Magento 2 alle (groei)ambities van onze klanten kan waarmaken; vandaar dat dit het platform van onze keuze is.

Meer weten over een Magento 2 webshop laten maken?

Wat maakt Magento 2 geschikt voor e-commerce organisaties?

Magento 2 is een veelzijdig, flexibel platform voor ambitieuze e-commerce organisaties. Het leent zich goed voor bedrijven die het ontwerp en de bouw van een professionele webshop volledig willen uitbesteden aan een specialistische partij. Het platform groeit mee met de klant, die kan beginnen in met de ‘gratis’ Community Edition. Hoe hoger de omzet, hoe belangrijker de schaalbaarheid, geavanceerde functies en productondersteuning worden. Voor die klanten is de betaalde Enterprise Edition beschikbaar.

Magento 2 e-commerce is bovendien een uitbreidbaar systeem. Er zijn duizenden extensies verkrijgbaar, vaak tegen betaling. Bij het bouwen van een Magento webshop kunnen specifieke wensen ook door ons op maat worden gemaakt.

Award winning company

Comaxx aanpak Magento 2

Comaxx hanteert een aanpak met drie fasen voor Magento 2 e-commerce projecten: opstarten, scrummen, en lanceren. In de opstartfase zetten we alles op een rij: de customer journey, user experience, SEO strategie, user stories, technische keuzes, KPI’s (meetplan) en het projectplan. Vervolgens gaan we in meerdere sprints de webshop realiseren. Na een degelijke test- en acceptatieprocedure volgt het lanceermoment en nemen we het resultaat in beheer.

Magento 2 webshop laten bouwen

Een Magento 2 webshop laten maken is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat je webwinkel aanwezig is op het web. Met een Magento 2 webwinkel kunnen bedrijven gemakkelijk hun eigen winkel beheren en deze aan laten passen naar specifieke behoeften. Bovendien biedt het platform een tal van functies zoals marketingtools, betaalgateways, contentmangementsystemen, analysetools en veel meer. Voor meer informatie over een Magento webshop laten bouwen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Magento upgrade of Magento migratie

Wil jij een Magento upgrade (van Magento 1 naar Magento 2) of een Magento 2 migratie? Dan ben je ook bij Comaxx aan het juiste adres.

Magento upgrade

Een Magento webshop kan nog draaien op Magento 1, maar je kunt deze ook een upgrade geven naar een Magento 2 webshop. Overstappen van Magento naar de nieuwere versie is is altijd een goed idee omdat er steeds minder updates komen voor de oudere Magento-versie. Deze is daarnaast ook langzamer en je hebt minder specifieke mogelijkheden voor je behoeftes en wensen voor je webshop. Wil je dus van Magento 1 naar Magento 2? Schakel dan de experts van Comaxx in!

Magento migratie

Het migreren van een Magento webshop kan een tijdrovende klus zijn, maar met de juiste expertise, planning en voorbereiding hoeft dat niet zo te zijn. Er zijn een aantal stappen bij het migreren van een Magento webshop. Waaronder het opzetten van de website op een nieuwe host, het overzetten van alle gegevens en content, ervoor zorgen dat alle producten en klantinformatie succesvol worden gemigreerd en ervoor zorgen dat eventuele aanpassingen goed overgezet worden. Schakel een digitaal bureau in met ervaring in Magento 2 migratie zodat je zeker weet dat alles goed overgezet wordt.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Waarom je kiest voor Comaxx bij een Magento 2 webshop laten maken

Op zoek naar een Magento webshop bouwer? En waarom kies je voor Comaxx bij het bouwen van een Magento webshop? Behalve onze aanpak, hebben we bij Comaxx onze jarenlange ervaring met Magento 2 e-commerce vertaald in een gereedschapskist met standaardmodules. De standaardmodules noemen we de Comaxx Suite en zorgen ervoor dat nieuwe webshops voortborduren op het uitzoek- en programmeerwerk van eerdere projecten. Hiermee krijgt ieder project een vliegende start.

Combineer dit met door de wol geverfde Magento webshopbouwers of -experts, e-commerce knowhow bij digitale marketeers, functionele kennis bij product owners en technische robuustheid van het Secure Webhosting platform dat voldoet aan veiligheidseisen van onder meer Thuiswinkel.org en Amazon.com. Deze gouden mix van ervaring, modules, aanpak, specialisten en techniek maakt Comaxx een logische keuze voor ieder Magento 2 project.
Heb je interesse of wil je meer weten? Wil je een Magento webshop laten bouwen? Wil je overstappen van Magento naar Magento 2? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Onze online partners

Een Magento webshop laten maken?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of de chat! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en koppelen je aan een Magento webshop bouwer!

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Award winning

  • Persoonlijk advies

Wij behaalden resultaten voor
  • royalcanin
  • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn