Magento 2 e-commerce sites

Comaxx is specialist in e-commerce. Ons platform is Magento 2 en we beschikken over diepgaande technische expertise. Bij e-commerce begint het echter met het toepassen van digitale marketing. Daarom werken wij in onze projecten van buiten naar binnen: van de customer journey naar de user experience, van user stories naar de technische kern. We zien dat Magento 2 alle (groei)ambities van onze klanten kan waarmaken; vandaar dat dit het platform van onze keuze is.

Wat maakt Magento 2 geschikt voor e-commerce organisaties?

Magento 2 is een veelzijdig, flexibel platform voor ambitieuze e-commerce organisaties. Het leent zich goed voor bedrijven die het ontwerp en de bouw van een professionele webshop volledig willen uitbesteden aan een specialistische partij. Het platform groeit mee met de klant, die kan beginnen in met de ‘gratis’ Community Edition. Hoe hoger de omzet, hoe belangrijker de schaalbaarheid, geavanceerde functies en productondersteuning worden. Voor die klanten is de betaalde Enterprise Edition beschikbaar.

Magento 2 e-commerce is bovendien een uitbreidbaar systeem. Er zijn duizenden extensies verkrijgbaar, vaak tegen betaling. Voor hele specifieke wensen kunnen door ons ook extensies op maat worden gebouwd.

Comaxx aanpak Magento 2

Comaxx hanteert een aanpak met drie fasen voor Magento 2 e-commerce projecten: opstarten, scrummen, en lanceren. In de opstartfase zetten we alles op een rij: de customer journey, user experience, SEO strategie, user stories, technische keuzes, KPI’s (meetplan) en het projectplan. Vervolgens gaan we in meerdere sprints de webshop realiseren. Na een degelijke test- en acceptatieprocedure volgt het lanceermoment en nemen we het resultaat in beheer.