Comaxx AI

Jullie zijn aan het experimenteren met AI-tools als ChatGPT of Microsoft Copilot en voelen dat er veel potentie in zit, maar wat en hoe? ComaxxAI helpt bedrijven hiermee. Uit onderzoek van MIT blijkt namelijk dat het gebruik van chatbots de efficiency van kantoorwerk met 40% vergroot en de kwaliteit met 18% verhoogt.

Neem contact op

Hoe helpt Comaxx AI bedrijven met ChatGPT / Microsoft Copilot?

Het is mogelijk om dit op verschillende manieren aan te vliegen (zie afbeelding): van operationeel naar strategisch of vanuit een ‘AI-inspiratiesessie’ aan het MT naar het optimaliseren van de bedrijfsprocessen op tactisch niveau.

AI

De eerste stap is meestal een Workshop Power Prompting. Tijdens deze workshop zal op de inzet van prompts (opdrachten) in onder andere ChatGPT of Microsoft Copilot worden ingegaan, deelnemers gaan ook daadwerkelijk aan de slag.

Vul onderstaand formulier in voor een offerte op maat of een vrijblijvende videocall over alle andere mogelijkheden waarop ComaxxAI kan ondersteunen.

Ondersteuning met AI/ ChatGPT / Microsoft Copilot

We ondersteunen bedrijven op drie niveaus met AI-tools als ChatGPT en Microsoft Copilot:

Op werknemerniveau (operationeel) helpen we individuele werknemers met het efficiënter en beter maken van hun werk, bijvoorbeeld bij het schrijven van mails of plannen. We geven workshops ‘Power Prompting’ aan afdelingen en begeleiden daarna de individuele deelnemers, ze leren dan hoe ze de juiste opdrachten (prompts) aan tools als ChatGPT of Microsoft Copilot moeten geven.

Op tactisch niveau helpen we de organisatie met het afstemmen van bedrijfsprocessen, waardoor deze efficiënter en slimmer worden. We gebruiken daarbij een variant van de techniek ‘Customer Job Mapping’, die oorspronkelijk wordt toegepast bij innovaties. Neem contact op bij vragen over deze methode.

Op strategisch niveau helpen we directies met het bepalen van de impact van AI op missie, visie en strategie. We kijken ook naar mogelijke nieuwe verdienmodellen (‘blue oceans’).

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: