Video & display marketing

Comaxx zorgt voor het optimale bereik van jouw organisatie door de inzet van video & display marketing. Zo krijgt jouw doelgroep je boodschap frequent te zien en kan je bouwen aan de bekendheid en zichtbaarheid van je product en/of organisatie.

Wat is video en display marketing?

Via digitale marketing kun je jouw doelgroep op verschillende manieren bereiken. Met de inzet van Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) zorg je er bijvoorbeeld voor dat je doelgroep jouw organisatie, product en/of dienst optimaal kan vinden. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je doelgroep nog niet bekend met jou is. Om ervoor te zorgen dat je zichtbaarder gaat zijn met jouw organisatie, product en/of dienst kun je gebruik maken van video & display marketing.

Video & display marketing hebben betrekking op het promoten van jouw product of organisatie via visuele marketing (video en banners). Jouw doelgroep ziet dus een advertentie op een website (banner) of vooraf en/of tijdens het afspelen van een video. Op deze manier trek je de aandacht van jouw doelgroep.

Onze aanpak
 • Analyse & opstarten

  Na een online analyse en een persoonlijk gesprek stellen we jouw online doelstellingen vast en gaan we aan de slag. We bekijken samen welke kanalen we hiervoor gaan inzetten.

 • Plannen & uitvoeren

  De inzet van video en displays kan organisaties helpen om te werken aan bekendheid. We zullen te allen tijde kijken hoe een goede mix van kanalen ingezet kan worden om maximaal rendement te halen uit een campagne.

 • Rapportage & advies

  Aan het einde van iedere maand wordt er door middel van een heldere rapportage teruggeblikt en worden er nieuwe kansen gespot.

 • Marketing opschalen

  Aan de hand van de rapportage & analyse spotten we kansen om verder op te schalen. Zo bouwen we je online marketing stap voor stap uit. We sturen bij daar waar nodig is.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Waarom je kiest voor Comaxx

Jouw organisatie, product of dienst online promoten? Met goede video en displays? Comaxx zet net dat stapje extra om dit voor elkaar te krijgen. Precies wat je van een partner mag verwachten. We werken niet voor jou maar met jou. We doen het samen en jij kunt op deze manier profiteren van onze uitgebreide expertise. Daag ons uit en we behalen de beste resultaten. Aarzel niet en neem contact met ons op.

Onze online partners