SEA specialist

Bouw samen met een SEA specialist aan een online kanaal voor meer bezoekers op jouw website of in de webshop. Dus zoek je meer klanten die aankopen of aanvragen doen? Wij zijn de Google Ads expert die je helpt om helemaal bovenaan de zoekresultaten te komen. Met onze inzet verbeter je de zichtbaarheid op de belangrijkste zoektermen, zodat je zeker weet dat potentiële klanten online niet meer om je heen kunnen.

Google Ads expert: welke campagnes werken?

1SEA doelstellingen We werken als SEA consultant aan talloze campagnes voor kleine, grotere en grote bedrijven, zowel voor B2C als B2B. Wij weten daardoor dat er werkt (en wat niet), iets waar we je natuurlijk graag meer over vertellen. Een Google Ads expert bij ons kan je daarom bijvoorbeeld uitleggen welke drie elementen er belangrijk zijn om het succes van een SEA-campagne te bepalen:
2Click Through Rate Een belangrijke succesfactor is de CTR van een campagne, de Click Through Rate. Hoeveel bezoekers klikken de advertentie daadwerkelijk aan? Dit bepaalt hoeveel bezoekers er op de website komen, als je een advertentie in de zoekresultaten van Google plaatst. Een hogere CTR wijst op een effectievere campagne, die blijkbaar een gevoelige snaar raakt.
3Online conversie Ten slotte houden we de online conversie nauwgezet voor je in de gaten. Dit bepaalt of een bezoeker die de advertentie aanklikt ook daadwerkelijk een aankoop of een aanvraag doet. Lukt het om de bezoeker online te overtuigen, naar aanleiding van de gebruikte advertentie? We richten ons als Google Ads expert hiermee op het volledige proces.

We werken als SEA consultant aan talloze campagnes voor kleine, grotere en grote bedrijven, zowel voor B2C als B2B. Wij weten daardoor dat er werkt (en wat niet), iets waar we je natuurlijk graag meer over vertellen. Een Google Ads expert bij ons kan je daarom bijvoorbeeld uitleggen welke drie elementen er belangrijk zijn om het succes van een SEA-campagne te bepalen:

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Ervaren SEA consultant

We zijn jouw ervaren SEA consultant. Als expert in Search Engine Advertising weten we welke campagnes het gemiddeld genomen goed doen en waarmee we bijvoorbeeld de CTR en de online conversie kunnen verhogen. Dus heb je één of meerdere campagnes lopen, maar bieden ze nog niet wat je gehoopt had? Wij analyseren de campagne(s), beoordelen de sterke en zwakke(re) punten en adviseren je concrete verbeteringen.

Op die manier zijn we de SEO specialist die je helpt om de campagne(s) te verbeteren. We helpen je meer te halen uit dit online kanaal, waarmee je helemaal bovenaan de zoekresultaten staat.

Onze marketing partners

SEA specialist

Zoek je een SEA specialist die begrijpt wat er belangrijk is? Wij hebben ervaring bij allerlei soorten bedrijven in alle branches. Vertel ons wat de doelstellingen zijn of vraag ons naar de mogelijkheden. We leggen je graag uit over Search Engine Advertising en wat je daarmee kunt bereiken.

Of schakel ons in als SEA expert, bijvoorbeeld als je denkt dat er meer uit te halen is dan je nu voor elkaar krijgt. We scherpen de campagne aan, stellen vast waar de bottlenecks zitten of creëren een nieuw plan van aanpak. Op die manier zorgen we ervoor dat iedere geïnvesteerde euro vervolgens zoveel mogelijk zal opleveren.

Award winning company