Google Search

Google Search advertenties zijn tekstadvertenties in het zoeknetwerk van Google die worden weergegeven op het moment dat een gebruiker een zoekopdracht uitvoert met behulp van de zoekmachine. 

Tekstadvertenties kunnen bijdragen aan het genereren van kwalitatief verkeer naar je website of webshop en leads.  Als search advertenties op de juiste manier worden uitgevoerd, kan het veel verkeer en leads genereren, waardoor de verkoop en inkomsten van je bedrijf effectief toenemen. Daarnaast zijn zoekadvertenties nog steeds de meest vertoonde advertenties in de resultatenpagina van Google. 

Google Search ads uitbesteden

Het opzetten en beheren van succesvolle zoekadvertentiecampagnes kan echter een uitdaging zijn als je niet veel ervaring hebt op dit gebied. Het kan lastig zijn om de juiste zoekwoorden en biedstrategieën te kiezen zonder ervaring. Daarom kun je Search Ads uitbesteden aan Comaxx. Ons team bestaat uit SEA-experts die jarenlange ervaring hebben. 

Google Search ads uitbesteden?

Onze aanpak met Search Ads 

Je kunt met een gerust hart je Search Ads uitbesteden aan onze specialisten. Dit doen we doorgaans aan de hand van de volgende stappen. 

 1. Doelstellingen: de eerste stap is het bepalen van doelstellingen. Hierin bekijken we wat je wilt bereiken met de tekstadvertenties. Zodra dit duidelijk is hebben we een beeld van de situatie en kunnen we inschatten hoe we je zo goed mogelijk vooruit kunnen helpen. 
 2. Doelgroepen: op welk publiek wil je je richten met Search Ads? Geef bij ons aan wie jouw ideale doelgroep is en wij zorgen voor de juiste strategie om deze groep te bereiken. 
 3. Opstarten: na jouw akkoord zullen we de zoekcampagnes opzetten en opstarten. Omdat je dit aan ons uitbesteedt, zorgen we ervoor dat je hier zelf zo min mogelijk naar om hoeft te kijken. Wij richten het in en gaan aan de slag om jouw doelstellingen te behalen! 
 4. Rapporteren: logischerwijs wil je natuurlijk wel weten wat dit onderaan de streep oplevert. Daarom rapporteren we door middel van een overzichtelijk dashboard waarin de belangrijkste KPI’s en statistieken in terug komen. Op deze manier ben je altijd up-to-date van de prestaties van de Search campagnes.  
Bovenaan in Google?
 • Google Shopping

  Wij boosten jouw E-commerce omzet. Via Google Shopping of Performance Max campagnes

 • Google Search

  Bovenaan in Google met tekstadvertenties. De juiste campagnes met hoog rendement.

 • Google Display

  Gerichte zichtbaarheid met beeld- en video advertenties in de hele online customer journey.

 • Google Video

  Advertenties weergegeven in video’s, laat jouw YouTube uitbesteden.

Google Search advertenties uitbesteden bij Comaxx 

Het uitbesteden van je Search Ads kan een geweldige manier zijn om je te helpen om kwalitatief verkeer naar je website te genereren. Zoekadvertenties kunnen complex en tijdrovend zijn om te maken en te beheren, vooral als je nieuw bent in de branche of niet de capaciteit hebt om het zelf op te pakken. niet genoeg eigen personeel hebt. 

Door je zoekadvertenties uit te besteden aan Comaxx, kun je je concentreren op de groei van je bedrijf en de dagelijkse taken van het beheren, optimaliseren en verbeteren van je campagnes overlaten aan onze SEA experts. Bovendien heb je contact met SEA specialisten die de nieuwste trends in search advertising begrijpen. Wij zullen de prestaties van je campagnes voortdurend in de gaten houden om ervoor te zorgen dat ze het gewenste resultaat opleveren.  

Ben je op zoek naar een ervaren SEA bureau dat jou helpt om met Search Ads jouw doelstellingen te behalen? Neem vandaag nog contact met ons op! Vul onderstaand formulier in en onze collega’s komen zo snel mogelijk bij je terug.  

Naast het uitbesteden van Search Ads, kun je bij Comaxx ook terecht voor alle vraagstukken rondom SEA en SEO

Meer verkeer naar je website met Google Search?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • logo rino zuid

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn