Google Ads training

Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van Google Ads verbeteren? Onze uitgebreide Google Ads trainingen zijn ontworpen om je inzicht te geven in alle aspecten van dit advertentieplatform, van de verschillende kanalen tot hoe je je campagnes kunt optimaliseren voor maximale resultaten.  

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze Google Ads training?

Google Ads specialist worden 

Als online marketingprofessional wil je je eigen vaardigheden en kennisniveau naar een hoger niveau tillen. Daarnaast wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online advertising. Onze Google Ads trainingen zijn daarom echt iets voor jou.  

Inhoud van onze training 

Tijdens deze training leer je hoe je effectief Google Ads inzet binnen een online marketingstrategie, hoe je de gewenste doelgroep kunt bereiken, hoe je een account opzet en hoe je de resultaten van je campagnes kunt meten en optimaliseren. Je krijgt inzicht in de verschillende Google kanalen, zoals Search, Shopping, Display en Video en leert hoe je deze het beste inzet om jouw doelstellingen te bereiken.  

Verder behandelen we ook het onderwerp conversieoptimalisatie, omdat dit grote impact heeft op de resultaten van de Google Ads campagnes. Je leert wat er voor een landingspagina belangrijk is en hoe je de conversieratio op je website kunt verhogen.  

De training is gericht op de praktijk, dus je kunt gedurende de training direct aan de slag met het toepassen van je nieuwe kennis. De training is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. We passen de training aan op jouw wensen en online marketingdoelen.  

Gedurende de training is er genoeg ruimte om vragen te stellen, zodat je zeker weet dat je alles goed begrijpt en klaar bent om met succes aan de slag te gaan met Google Ads.  

Bovenaan in Google?
 • Google Shopping

  Wij boosten jouw E-commerce omzet. Via Google Shopping of Performance Max campagnes

 • Google Search

  Bovenaan in Google met tekstadvertenties. De juiste campagnes met hoog rendement.

 • Google Display

  Gerichte zichtbaarheid met beeld- en video advertenties in de hele online customer journey.

 • Google Video

  Advertenties weergegeven in video’s, laat jouw YouTube uitbesteden.

Ervaren Google Ads specialisten 

Als ervaren specialisten in SEA, Search Engine Advertising, weten we wat er nodig is om succesvolle campagnes op te zetten en te behouden. We weten wat er gemiddeld goed werkt en hoe we de CTR en online conversies kunnen verhogen. We hebben SEA experts in-house die kennis hebben van Google Search, Shopping, Video en Display. Wij zetten de juiste advertentiekanalen op om je doelen te behalen.  

Maak je al gebruik van advertenties maar ben je niet helemaal tevreden over de resultaten? Ook dan helpen we je graag. We maken een strategische analyse van het account en de campagnes en komen met aanbevelingen bij je terug. Laat ons je helpen om meer uit je Google Ads campagnes te halen!  

Wil jij zelf een Google Ads specialist worden met onze trainingen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • logo rino zuid

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn