Werken-bij website laten maken?

Wil jij een werken-bij site laten maken zodat je potentiële nieuwe medewerkers een goed beeld kunt geven waar je als werkgever voor staat en wat je te bieden hebt? Dan ben je bij Comaxx aan het goede adres.

Neem contact op

Een losstaande werken bij website biedt meer voordelen dan een werken-bij webpagina op je huidige site. De werken bij site met jouw vacatures kun je namelijk direct koppelen met een CRM of een recruitmentsysteem (ATS). Daarnaast kun je de werkzoekende kandidaten informeren over je werkcultuur, arbeidsvoorwaarden, verhalen van medewerkers en is de focus volledig op jouw vacatures.

Werken-bij site op maat

Elke organisatie is uniek en daarom leveren wij een maatwerk werken bij website die jouw kernwaarden, huisstijl en visie laten zien. Deze website moet namelijk laten zien wie je bent en waar je potentiële medewerkers komen te werken. Omdat deze website zich specifiek richt op sollicitanten en geen andere bezoekers, kom je sneller in contact met de juiste doelgroep.

Wanneer is een werken-bij website geschikt voor jouw organisatie?

  • Je wilt je employer brand versterken.
  • Je hebt moeite met het aantrekken van de juiste kandidaten.
  • Er zijn vele vacatures te vullen of vacatures in verschillende branches.
  • Je wilt het recruitmentproces optimaliseren.
  • Je wilt inzicht in je recruitment data.

Koppeling met ATS of CRM

Een werken-bij website kan gekoppeld worden aan jouw Applicant Tracking System (ATS) of Customer Relationship Management (CRM) systeem, waardoor het recruitmentproces efficiënter wordt. Dit stelt je in staat om sollicitaties en kandidaatgegevens gemakkelijker te beheren en te analyseren. Sollicitatiegegevens worden op deze manier automatisch ingevoerd in het systeem. Met de data die je verzamelt kun je zien welke vacatures de meeste aandacht krijgen en waar kandidaten eventueel afhaken. Veel ATS- en CRM-systemen bieden standaard API’s die je kunt gebruiken voor de integratie met de website. Applicant Tracking Systems waar wij al ervaring mee hebben zijn bijvoorbeeld Bullhorn, Connexys, Tool2Match en HubSpot. Wil jij een werken-bij website op maat? Neem dan contact met ons op!

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden extra online groei voor: