Oplossingen

Als je op zoek bent naar digitale oplossingen die écht werken, dan ben je hier op de juiste plek. Of het nu gaat om een nieuwe website, webshop, app, online marketing diensten of het implementeren van HubSpot en onze eigen ComaxxAI, wij bieden veel verschillende diensten die jouw bedrijf online op de kaart zetten.

Websites laten maken 

Een website is meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Het is de basis van je online aanwezigheid en de plek waar je verhaal tot leven komt. Ons team van front-end developers en designers werkt nauw samen om websites te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zowel zoekmachines als bezoekers. Jouw visie, gecombineerd met onze expertise, zorgen voor een website die maximaal presteert. 

Webshops laten maken 

Een webshop is jouw online etalage en verkooppunt. Een webshop is meer is dan alleen een plek om producten te tonen. We zorgen ervoor dat jouw webshop gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijk en geoptimaliseerd is voor conversies. Zo wordt online shoppen bij jou een fijne ervaring voor elke bezoeker.

App laten maken 

In een wereld waar de smartphone niet meer weg te denken is, kan een app het verschil maken voor jouw bedrijf. Onze developers hebben de expertise om zowel native als cross-platform webapps te ontwikkelen die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Van het eerste idee tot de lancering in de app stores: wij zorgen voor een app die indruk maakt. 


Nog meer online oplossingen

HubSpot 

Als officiële HubSpot partner helpen we je graag met het implementeren en optimaliseren van dit krachtige marketingplatform. Of je nu aan de slag wilt met inbound marketing, sales automation of klantenservice, HubSpot biedt een alles-in-een oplossing die we volledig naar jouw hand kunnen zetten. 

ComaxxAI 

Met ComaxxAI brengen we kunstmatige intelligentie naar je digitale strategie. We helpen je bekend te worden bij verschillende AI tools als Chatgpt. We helpen je bij het automatiseren van processen, het personaliseren van klantinteracties en het analyseren van data om betere beslissingen te nemen. ComaxxAI is de toekomst van slim ondernemen. 

Detachering 

Heb je tijdelijk extra expertise nodig? Onze detacheringsservice biedt uitkomst. Wij zorgen dat je snel over de juiste professionals beschikt, of het nu gaat om een SEA-, SEO- of contentspecialist. Zij werken vanuit jouw locatie of remote mee aan jouw projecten, alsof ze deel uitmaken van je eigen team. 

Online marketing detachering 

Specifiek voor online marketing bieden we een detacheringsservice aan. Onze marketeers zijn gespecialiseerd in SEO, content marketing, social media en meer. Zij helpen je niet alleen met de uitvoering, maar denken ook strategisch met je mee om jouw online zichtbaarheid en performance te verbeteren. 

Bij Comaxx geloven we in oplossingen op maat. Met een brede expertise in digitale technologieën en een passie voor innovatie, zijn we de ideale partner voor bedrijven die vooruit willen. Ben je klaar om jouw digitale reis met ons te beginnen? Neem contact met ons op en laten we samen groeien. 

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: