Website laten maken in Eindhoven

Maatwerk websites sinds 2000

Je wilt een website laten maken in Eindhoven: hoe pak je dat aan? Er zijn een paar zaken belangrijk. Zorg bijvoorbeeld voor een ervaren website bouwer en laat een website bouwen op basis van een sterk platform (CMS). Dit garandeert een website die werkt zoals je dat wilt, zowel dankzij de ervaring van de specialist als het CMS dat wereldwijd bijzonder populair is.

Award winning websites

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Professionele website laten maken
 • Custom design

  Wij bouwen award winning websites. Geen template, maar een uniek custom design.

 • Custom development

  Wij koppelen je belangrijkste systemen naadloos aan jouw website. Onze developers zorgen voor de beste integratie.

 • B2B website

  Een website die goed converteert en leads genereert. Samen met onze online marketeers zorgen wij voor het beste resultaat.

Multi site voor Maxima Medisch Centrum

Elastic search functie. De slimme technologie van de zoekfunctie maakt het mogelijk snel de juiste informatie te vinden. Hierdoor verdwalen bezoekers niet meer in een wirwar van pagina’s, maar kunnen zij snel vinden wat zij zoeken.

Maxima MC zoekoplossing

WordPress bureau in Eindhoven: vier voordelen

1Maatwerk ontwerp WordPress biedt ondersteuning voor maatwerk ontwerpen. We ontwikkelen een thema voor jouw organisatie, bijvoorbeeld op basis van de huidige huisstijl. Dit wordt de grafische schil, dus perfect past om de technische basis van het CMS (content management systeem).
2Zelf creëren en beheren Het CMS van WordPress werkt net zo eenvoudig als de gemiddelde tekstverwerker (zoals Word). Dus kun je daarmee werken? Dan kun je de website die je laat maken grotendeels zelf beheren. En sterker nog, zelfs content creëren is een fluitje van een cent.
3Punten scoren Jouw WordPress website in Eindhoven biedt een geweldige online ervaring voor gebruikers én werkt technisch optimaal. Jij scoort punten, zowel bij bezoekers als bij zoekmachines zoals Google.
4Voor groot, klein, B2B en B2C Wij zijn een WordPress bureau in Eindhoven en kunnen jouw website bouwen. Dat doen we voor grote en kleine klanten, gericht op zowel B2B als B2C. Vertel ons wat je voor ogen hebt, dan stemmen we de plannen daar voor je op af.

Wij ontwikkelen jouw WordPress website in Eindhoven. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Het vormt de technische (en grafische) basis voor meer dan 1 op de 3 websites, wereldwijd. Lees hierboven welke 4 voordelen het oplevert.

Website bouwer met ervaring

Comaxx is jouw website bouwer met ervaring. We ontwikkelden talloze websites in WordPress. Dat betekent dat we begrijpen welke doelstellingen en strategie er voor jou belangrijk zijn. Op basis daarvan bepalen we samen met jou de projectaanpak.

Vervolgens zullen we bouwen, meten we of het werkt en verbeteren we waar dat nodig is. Een website laten maken in Eindhoven is daarmee een continu proces van optimaliseren. Jouw wensen vormen het uitgangspunt, waar wij mee aan de slag gaan.

Tip: wil je een website laten maken in Eindhoven, maar weet je nog niet precies wat je zoekt? Geen probleem, we helpen je graag inspiratie op te doen. Onze specialisten laten je zien wat we voor andere klanten ontwikkelden en ontworpen. Jij krijgt op die manier een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is.

Maatwerk WordPress websites

Comaxx is een WordPress bureau in Eindhoven dat maatwerk converterende websites bouwt, wij koppelen de belangrijkste systemen zoals:

 

 • Hubspot marketing automation
 • Recruitment systemen
 • CRM systemen
 • E-mail marketing systemen
 • A/B tooling
 • Usability en conversie tooling
 • Elastic search (zoekbalk)

Website laten maken in Eindhoven

Wil je een website laten maken in Eindhoven? We ontwikkelen WordPress websites. Daarvoor gaan we uit van de huidige huisstijl van jouw bedrijf of doen we een voorstel voor een fris ontwerp. Dus ben je op zoek naar heel iets nieuws? Of moet het vooral vertrouwd aanvoelen voor jouw klanten? Wij kunnen er uitstekend mee uit de voeten.

Bovendien zorgen we voor een website die werkt zoals je dat wilt. En zoals jouw bezoekers verwachten, om ze online de beste gebruikservaring te kunnen bieden. Dit draagt bij aan jouw online omzet, aan het aantal aanvragen en aan bijvoorbeeld de vindbaarheid in Google (SEO).

Onze online partners