Digitaal development

Jouw functionele wensen, vertaalt naar technische oplossingen.

De plannen zijn gesmeed. Er ligt een heldere online strategie en een design dat op jouw doelstellingen is geënt. Het is tijd om de plannen van de tekentafel naar de uitvoeringsfase te brengen. Onze front-end developers bouwen de interface waarmee je als bezoeker interacteert. Onze back-end developers dragen zorg voor de werking van alle functionaliteiten. Of het nu om een volledig nieuw platform gaat of een nieuwe functionaliteit voor een bestaand systeem. Onze development specialisten helpen je graag met wat technologische hoogstandjes.

Development

Een greep uit onze klanten

Technisch ontwerp

Voordat ze bij development de eerste regels code kloppen, ontwikkelt onze Software Architect het technisch ontwerp. Welke functionaliteiten moeten er allemaal komen? Hoe interacteren deze met elkaar? En worden deze – ook met het oog op de toekomst – gebouwd? Dit levert technische requirements op voor het systeem, waar ons testteam streng op toe ziet.

Een dedicated team van developers gaat vervolgens – op basis van de gekozen projectaanpak – aan de slag met de bouw van de website, webshop of webapp. Jij volgt de ontwikkeling natuurlijk op de voet.

Front-end development

Onze front-end developers vertalen het design naar code. Zij zijn verantwoordelijk voor het technische onderdeel van de gebruikersinterface en bouwen als het ware de ‘voorkant’ van de website, gebruikmakend van programmeertalen zoals HTML, CSS en JavaScript.

Backend development

De code-kanjers van development ontfermen zich over de ‘achterkant’ van een website, webshop of applicatie. Zij vertalen jouw functionele wensen naar technische oplossingen, zorgen ervoor dat databases juist worden aangemaakt en bijgehouden en laten het systeem (met een API) communiceren met bijvoorbeeld je ERP-, CRM- of POS-systeem.

Onze collega’s van development spreken gelukkig ook een aardig woordje over de spreekwoordelijke grens. Programmeertalen zoals JavaScript, PHP en MySQL beheersen ze in woord en geschrift.

Onze online partners

Award winning company