Logo design

Een uniek en aansprekend logo helpt een organisatie zich te onderscheiden in de markt. Een logo is het gezicht van je bedrijf en brengt je kernboodschap goed over. Bij Comaxx creëren we logo’s die de kernwaarden, missie en visie van uw bedrijf uitstralen, essentieel voor een sterke merkidentiteit. Onze grafisch vormgever maakt de mooiste logo’s voor jouw bedrijf!

Een sprekend logo laten maken voor jouw organisatie?

Waarom een professioneel logo belangrijk is

Het logo is vaak het eerste wat consumenten zien. Je logo weerspiegelt niet alleen de identiteit van een bedrijf, maar staat ook symbool voor waar je bedrijf voor staat. Het functioneert als een visitekaartje. Het vormt de basis van je merkidentiteit en komt terug in al je communicatie-uitingen. Laat het logo daarom maken door een echte professional. Een goed gesprek over je wensen en visie is van belang om tot een logo ontwerp te komen die het bedrijf perfect vertegenwoordigt. Een professioneel logo wekt niet alleen vertrouwen bij je klanten, maar kan ook je verkoop stimuleren. Regelmatige zichtbaarheid van je logo creëert herkenning en zorgt ervoor dat consumenten je merk onthouden. Het biedt je de kans om je te onderscheiden van de concurrentie en te tonen waarom jouw bedrijf uniek is.

Onze aanpak bij logo design

Het begint met een gesprek om de essentie van jouw organisatie te achterhalen. We duiken in je kernwaarden en brengen de unieke uitstraling die je logo moet hebben in kaart. Onze ervaren logodesigner zal niet alleen je visie en missie grondig analyseren voor het logo, maar creeërt ook een huisstijlhandboek of brandbook dat jouw identiteit perfect weerspiegelt. Dit omvat alles: van je logo tot kleurgebruik, typografie, tone-of-voice en visuals. Maar we gaan verder dan alleen een logo. Een complete huisstijl is de basis om een herkenbare merkbeleving te bieden.

Verschillende logostijlen

Er zijn verschillende logostijlen waaruit je kunt kiezen. Een beeldmerk of pictogram is meer dan alleen een afbeelding of tekening. Het is een verhaalverteller zoals de iconische appel van Apple of de schelp van Shell. Ze vertellen een merkverhaal zonder woorden. Woordmerken zoals die van Google en Coca-Cola gebruiken de kracht van typografie om een indruk achter te laten. Zij zetten de naam van een bedrijf om in een visueel symbool van vertrouwen. Lettermerken zoals HP of H&M bieden een subtiele maar duidelijke representatie van je bedrijf. En combinatiemerken, die zowel tekst als beeld combineren? Die bieden flexibiliteit omdat het samen maar ook afzonderlijk gebruikt kan worden. Denk aan de logo’s van Starbucks of Burger King.

Kom in contact met onze logo designer

Op zoek naar een nieuwe logo en huisstijl voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Comaxx aan het goede adres. Of het nu gaat om een beeldmerk, woordmerk, lettermerk of combinatiemerk, jouw logo weerspiegelt je merk en trekt meteen de aandacht.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en dan creëren we samen een logo die opvalt!

Een logo design laten maken?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of de chat!

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Award winning

  • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
  • royalcanin
  • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn