Webdesign

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Eindhoven, met een vestiging in Waalre? Wil je graag een professionele website die de persoonlijkheid van jouw bedrijf weerspiegelt en die er ook nog eens mooi uitziet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze front-end developers zijn experts in website design en creëren de mooiste professionele websites voor verschillende soorten organisaties.   

Neem contact op

 

Waarom kies je voor ons webdesign bureau?  

Wij zijn een ervaren B2B webdesign bureau in Eindhoven. Onze front-end developers gebruiken geen template om websites te ontwerpen, maar ontwerpen deze volledig zelf. Onze internetdesigns zijn een lust voor het oog, maar ook overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik. Hierdoor is voor de bezoeker in één oogopslag duidelijk waar die naartoe moet navigeren om bij de juiste informatie te komen.   

Doordat we onze websites bouwen in WordPress, zijn er eindeloos veel mogelijkheden en kun je gemakkelijk de website naar wens aanpassen. We ontwerpen een unieke website voor jouw bedrijf met een fris design.  Onze gepersonaliseerde benadering in webdesign zorgt ervoor dat je website niet alleen voldoet aan hedendaagse standaarden zoals digitale toegankelijkheid of WCAG, maar ook dat je merkidentiteit goed naar voren komt.

Wij richten ons op webdesign in heel Nederland. Zo hebben wij veel klanten in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch, maar ook in de randstad, zoals in Amsterdam.  We bieden bij de oplevering van een website nog ondersteuning en onderhoud aan. Zo zorgen we ervoor dat je website optimaal blijft functioneren.

Aanpak van een webdesign bedrijf

Wat kan Comaxx voor jouw organisatie betekenen?

Checklist

Eerst krijgt de klant een vragenlijst om in te vullen zodat wij alle benodigde informatie krijgen en van daaruit verder kunnen bouwen.

Content outline sessie

Wij bepalen aan de hand van deze checklist welke elementen er op welke pagina’s komen om de meest overzichtelijke websites te kunnen ontwerpen.

Design

We ontwerpen als eerste de hoofdpagina en sturen deze naar de klant. Bij een akkoord ontwerpen we de volgende pagina’s. Als er iets niet goed is, passen wij dit aan tot de pagina helemaal naar wens is.

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden extra online groei voor: