Huisstijlhandboek

Klaar om jouw merk aan de wereld te laten zien?

Neem contact op

Met je merknaam, positionering en plannen om je omzet te verhogen, is het tijd om van je organisatie een merk te maken. Hiervoor heb je een huisstijl en een huisstijlhandboek nodig, ook wel een brandbook genoemd. Het huisstijlhandboek bevat alles voor je merk, bijvoorbeeld het logo en de manier waarop je het logo gebruikt. Het is een handleiding voor jouw organisatie waarmee elke medewerker consistent gebruik maakt van de richtlijnen. Zo zal de communicatie naar klanten en andere stakeholders een professionele uitstraling hebben. 

Het huisstijlhandboek is de visuele vertaling van je merkidentiteit. Je merkidentiteit en digitale positionering zijn onderdeel van je branding, net als het huisstijlhandboek. Eerst wil je weten wie je bent en waarom je doet wat je doet. Waarom moeten klanten voor jou kiezen en wat maakt jou anders dan je concurrenten? Deze vragen worden in je positionering beantwoord en geformuleerd in onder andere je missie, visie en merkwaarden. Met je huisstijl ben je beter te herkennen, je wekt de juiste gevoelens op en je claimt je plek in de markt. Kortom, maak je identiteit zichtbaar en herkenbaar. 

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden extra online groei voor: