App laten maken

Als je op zoek bent naar een app of webapplicatie, dan is Laravel een uitstekende keuze. Dankzij de vele mogelijkheden die Laravel biedt, kunnen we precies die applicatie maken die jij in gedachten hebt. Heb je een app nodig? Wij maken dit voor jou mogelijk!

Schakel Comaxx in

Wij kiezen Laravel

Webapplicaties kunnen sterk uiteenlopende doelstellingen hebben. Belangrijk is dat de app een aanvulling is op de bestaande website of -shop. De essentie is dat het bestaande processen voor jou of je klant versimpelt.

Voordat we starten met bouwen, bekijken we of een webapplicatie voor jou de juiste oplossing is en waaraan het systeem moet voldoen. Dit resulteert in een lijst met requirements waarmee onze designers en developers aan de slag gaan. Onze online marketeers denken mee over de plek die de webapplicatie binnen jouw website, webshop of intranetomgeving moet krijgen.

Voordelen webapplicaties:

De webapps die wij bouwen in Laravel – hét flexibele PHP-framework voor webapplicaties – hebben een aantal voordelen ten opzichte van de apps die je in de appstore downloadt:

01 Installatie niet noodzakelijk

Het mooie aan een webapplicatie is dat ze niet geïnstalleerd hoeven te worden. Webapps zijn gewoon vanuit je browser te gebruiken. In je website of webshop link je eenvoudig naar de applicatie die voor iedereen met een wifi-verbinding bereikbaar is.

02 Platform onafhankelijk

Daarnaast zijn onze webapplicaties platform onafhankelijk. De applicatie werkt op alle apparaten en besturingssystemen, zonder dat daarvoor volledig aparte codes hoeven te worden geschreven. Dit is bij appstore apps vaak wel het geval.

03 Opslag en hosting in de cloud

En – last but not least – gebruiken webapps geen opslagruimte op je telefoon. Alle opslag vindt in de cloud plaats. Wel zo gemakkelijk!

Samenwerken?

Klaar om samen het maximale uit jouw organisatie te halen? Neem contact met ons op! 

  • Samen online succes behalen
  • Ontvang vrijblijvend persoonlijk en professioneel advies
  • Meer dan 20 jaar online ervaring

 

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

Wij realiseerden
extra online groei voor: