Digitale marketing intelligence

Alles te weten komen over jouw (digitale) doelgroep en haar wensen en behoeften? Comaxx helpt. Hoe we dat doen lees je op deze pagina.

Wat is digitale marketing intelligence?

Om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep op een goede manier aangesproken wordt, is het belangrijk te weten wie jouw doelgroep is. Welke wensen en behoeften hebben zij? Hoe gedragen ze zich op jouw platform? Als je dit duidelijk hebt, dan kan jouw online informatie optimaal op hen worden afgestemd. Dit is de kern van digital marketing intelligence.

Digitale marketing intelligence draait om de optimalisatie van de digitale klantreis op basis van inzichten in jouw (digitale) doelgroep. Comaxx heeft experts in huis om vraagstukken omtrent jouw digitale doelgroep op te pakken en ervoor te zorgen dat jouw digitale marketing met de juiste inzichten wordt verbeterd. 

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Aanpak digitale marketing intelligence

Wanneer wij aan de slag gaan met digitale marketing intelligence, dan gaan we op zoek naar antwoorden op de volgende vragen:                            

  • Wat is de definitie van jouw digitale doelgroep? 
  • Welke wensen en behoeften heeft jouw doelgroep? 
  • Waarom kiest jouw doelgroep voor jouw product of dienst? 
  • Wat is de klantwaarde van jouw doelgroep? 
  • Hoeveel kost het om een klant aan te trekken en te behouden? 

Antwoorden op bovenstaande vragen kunnen we onder andere door doelgroeponderzoek en data collectie achterhalen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij een goed beeld krijgt van jouw digitale doelgroep. Jouw dienstverlening, informatie en communicatie kan je zo beter afstemmen op hun wensen en behoeften.

Naast informatie over jouw doelgroep helpen we jou te sturen op return on investment (ROI). Je wilt jouw doelen natuurlijk bereiken. Sturen op kosten per lead (CPL) of kosten per sale is dan belangrijk. Wij kunnen samen met jou modellen creëren waarmee je perfect kunt sturen op de digitale marketinginspanningen. 

Onze marketing partners

Waarom Comaxx?

Ook alles weten over jouw doelgroep? En hoe je van jouw doelgroep rendabele klanten en/of trouwe gebruikers van jouw platform kunt maken? Comaxx zet net dat stapje extra om dit voor elkaar te krijgen. Precies wat je van een partner mag verwachten. We werken niet voor jou, maar met jou. We doen het samen. Profiteren van onze uitgebreide expertise op het gebied van digitale marketing intelligence? Daag ons uit en we behalen de beste resultaten. Aarzel niet en neem contact met ons op.