Webapps

Wij bouwen webapplicaties in Laravel: hét PHP-framework voor mobiele applicaties.

Een webapplicatie – ook wel webapp genoemd – draait naast een bestaande website of webshop. Webapps worden ingezet om processen te automatiseren, te digitaliseren of gemakkelijker te maken. Je staat er waarschijnlijk niet bij stil, maar je maakt iedere dag gebruik van webapplicaties. Gmail is bijvoorbeeld een webapplicatie, en ook online bankieren via je browser verloopt via een webapp. Is er binnen jouw organisatie behoefte aan een app? Wij helpen je graag doelstellingen te bereiken met een goed uitgedachte applicatie, gericht op jouw klanten of interne organisatie.

Wij kiezen Laravel

Webapplicaties kunnen sterk uiteenlopende doelstellingen hebben. Belangrijk is dat de app een aanvulling is op de bestaande website of -shop. De essentie is dat het bestaande processen voor jou of je klant versimpelt.

Voordat we starten met bouwen, bekijken we of een webapplicatie voor jou de juiste oplossing is en waaraan het systeem moet voldoen. Dit resulteert in een lijst met requirements waarmee onze designers en developers aan de slag gaan. Onze online marketeers denken mee over de plek die de webapplicatie binnen jouw website, webshop of intranetomgeving moet krijgen.

Voordelen webapplicaties:

De webapps die wij bouwen in Laravel – hét flexibele PHP-framework voor webapplicaties – hebben een aantal voordelen ten opzichte van de apps die je in de appstore downloadt:

 

 1. Installatie niet noodzakelijk

Het mooie aan een webapplicatie is dat ze niet geïnstalleerd hoeven te worden. Webapps zijn gewoon vanuit je browser te gebruiken. In je website of webshop link je eenvoudig naar de applicatie die voor iedereen met een wifi-verbinding bereikbaar is.

 1. Platform onafhankelijk

Daarnaast zijn onze webapplicaties platform onafhankelijk. De applicatie werkt op alle apparaten en besturingssystemen, zonder dat daarvoor volledig aparte codes hoeven te worden geschreven. Dit is bij appstore apps vaak wel het geval.

Opslag en hosting in de cloud

En – last but not least – gebruiken webapps geen opslagruimte op je telefoon. Alle opslag vindt in de cloud plaats. Wel zo gemakkelijk!

 • Doelstellingen & strategie

  Is een webapplicatie voor jou dé oplossing? En zo ja, waar moet die oplossing allemaal aan voldoen om succesvol te zijn? Voordat we aan de slag gaan zoomen we dieper in op de gebruiker van de webapplicatie en natuurlijk de wensen van jou als klant.

 • Bepalen projectaanpak

  Vervolgens bepalen we hoe we het project gaan aanvliegen. Kiezen we voor scrum? Of sluit een andere werkwijze beter aan? Voor welke aanpak we ook kiezen, we maken heldere afspraken voordat we starten met de bouw van de webapplicatie.

 • Bouwen, meten & verbeteren

  Klaar voor de start? Wij storten ons met volle overgave op de bouw van jouw webapplicatie. Natuurlijk blijven we daarna graag betrokken bij de app. Wij geloven namelijk in een continu proces van bouwen, meten en verbeteren.

Deze klanten gingen je voor