WordPress voor grotere organisaties

WordPress is een flexibel, schaalbaar en gebruikersvriendelijk communicatieplatform voor grotere organisaties. Beheer talloze websitesop één platform, biedt single sign-on aan redacteuren, lanceer websites in meerdere talen, gebruik een krachtige zoekfunctie en koppel content aan apps & thirdparty platforms.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een website voor grotere organisaties?

Wat maakt WordPress geschikt voor grotere organisaties?

In grotere organisaties is het bouwen en beheren van een centraal digitaal platform vaak ingewikkeld. Het gaat al snel om een Content Management Systeem voor meerdere websites, talloze domeinnamen, diverse redactieteams, internationale doelgroepen, tienduizenden artikelen en talloze systemen om mee te koppelen. Gelukkig is Comaxx dit gewend en is WordPress een platform dat de juiste mogelijkheden biedt.

Aanpak WordPress voor grotere organisaties

Comaxx hanteert een speciale (functionele en technische) intake voor WordPress-platforms van grotere organisaties. Hierbij kijken we onder meer naar de volgende aspecten:

 • Welke en hoeveel websites op het platform moeten worden ondergebracht: nu en in de toekomst.
 • Welke redactieteams er op het platform moeten werken. We maken ook een inventarisatie van de benodigde rollen, workflows en bevoegdheden.
 • Hoeveel artikelen en mediabestanden er op het platform komen: nu en in de toekomst. We denken na over de juiste structuur en hulpmiddelen om een omvangrijke verzameling content efficiënt te kunnen beheren. Voor eindgebruikers bieden wij een krachtige zoekfunctie op basis van Elasticsearch.
 • Welke ondersteuning voor landen en talen noodzakelijk is, zowel voor redacteuren als voor eindgebruikers.
 • De beoogde inrichting van het functioneel beheer.
 • Hoe het marketing- en ICT-landschap van de organisatie is vormgegeven: welke eisen en kansen zijn er voor systeemkoppelingen?
 • Eisen en randvoorwaarden gesteld vanuit stafafdelingen, zoals ICT en juridische zaken. Denk aan informatiebeveiliging, privacy en digitale toegankelijkheid.

Waarom je als grotere organisatie kiest voor Comaxx en WordPress

Comaxx heeft ruimschoots ervaring met WordPress-platforms die net iets ingewikkelder zijn. Wij komen direct ter zake bij de intake en beschikken wij over een portfolio aan bewezen standaardoplossingen die nieuwe projecten sneller, voorspelbaar en efficiënt maken. Enerzijds is Comaxx een relatief kleine organisatie, anderzijds maakt Comaxx deel uit van ICT-dienstverlener Acknowledge. Hierdoor combineren wij een persoonlijke benadering met continuïteit, toegang tot aanpalende expertises en robuuste technologie. Benieuwd naar de mogelijkheden van WordPress voor jouw organisatie? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Onze marketing partners

Behoefte aan een WordPress website?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn