WordPress maatwerk

Een WordPress website op maat combineert het beste van twee werelden. WordPress is het meest gebruikte CMS (content management systeem) ter wereld. Dat garandeert ultieme gebruiksvriendelijkheid, professionele mogelijkheden en bovendien een zo veilig mogelijk online systeem. Tegelijkertijd ontwerpen we designs op maat. Dat betekent dat we de huisstijl van jouw bedrijf of jouw specifieke wensen als basis nemen voor een fris ontwerp. Op zoek naar een website op maat? Kies voor een maatwerk WordPress website!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een WordPress website op maat?
WordPress maatwerk
 • Maatwerk WordPress

  Vaak hebben grote organisaties meerdere websites. Wij kunnen deze koppelen tot een WordPress multisite.

 • Secured website

  Wij bouwen websites voor organisaties die veel waarde hechten aan veiligheid. Een goed beveiligde omgeving staat bij ons voorop!

 • Koppeling met systemen

  Een website moet naadloos kunnen koppelen met systemen. Zo koppelen wij recruitment of inbound marketing systemen naadloos.

Maatwerk WordPress website

De voordelen
 • Uniek design op basis van jouw wensen
  Een maatwerk WordPress website ontwerpen we helemaal op basis van jouw wensen. Dus heb je een specifiek ontwerp in gedachten of wil je het logo en de paginatitels op een bepaalde manier weer laten geven? We kunnen de kleinste details aanpassen, omdat we het ontwerp vanaf de grond af aan voor je opbouwen. Zo verwerken we de huidige huisstijl van jouw bedrijf of zorgen we voor een fris en creatief ontwerp waarmee je jaren vooruit kunt.
 • Specifieke geavanceerde functies en mogelijkheden
  Met WordPress op maat maken we ook technisch alles mogelijk waar jij naar zoekt. Dus wil je een slimme tool laten ontwikkelen of ben je op zoek naar integraties met andere systemen die je al gebruikt? Wij ontwikkelen wat jij in gedachten hebt, en integreren het naadloos in de rest van de website. Bied jouw gebruikers de online ervaring die je wilt, met mogelijkheden zoals je die bijvoorbeeld ook op andere terreinen aanbiedt.
 • Razendsnelle laadtijd: betere online vindbaarheid
  Met een maatwerk website voor WordPress bouwen we alleen wat jij nodig hebt. Dat voorkomt allerlei extra’s die de laadtijd onnodig zouden vertragen. De pagina’s openen razendsnel. Dat biedt bezoekers de beste ervaring en draagt bovendien bij aan een betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.

WordPress specialist

Zoek je een WordPress websitebouwer die weet wat er mogelijk is met maatwerk? Wij kennen het CMS, bouwen regelmatig maatwerk websites en kunnen je dus goed laten zien wat er allemaal kan. 

En heb je specifieke wensen, waarvan je twijfelt of dit mogelijk is? Geef het ons aan, dan leggen we graag uit hoe we dat voor je ontwikkelen. Of we laten het je zien, als we het al eens voor een andere website of webshop hebben gemaakt. Dankzij onze jarenlange ervaring is de kans groot dat we iets vergelijkbaar al een keer voor elkaar hebben gekregen.

Onze marketing partners

Maatwerk WordPress website

Met WordPress maatwerk bouwen we precies de website zoals jij die in gedachten hebt. Dus gaat het je om specifieke functies, om een fris design of juist het gebruik van de huidige huisstijl? Het is allemaal mogelijk. We gebruiken ondertussen een bijzonder gebruiksvriendelijk CMS. Dat betekent dat je de website zelfs zelf zou kunnen beheren en daarvoor content kunt creëren. Jij hebt op die manier alle touwtjes in handen, ook met een website die geavanceerde en professionele mogelijkheden biedt. 

Dus wil jij een maatwerk website laten bouwen? We laten je graag zien wat we voor andere klanten ontwikkelden. Of we vertellen je meer over de specifieke mogelijkheden, afgestemd op wat jij belangrijk vindt voor de nieuwe website die je wilt laten maken. 

Award winning company

Interesse in een WordPress website op maat?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of de chat!

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn