Digitaal design

Onze designers creëren de ultieme online experience

Een optimale gebruikerservaring met een digitaal design dat niet alleen bij jouw merk past, maar je merk versterkt. Waarbij de interactie tussen de gebruiker en de interface optimaal is afgestemd op de doelstellingen die jij wilt behalen. Een design waarbij voldaan wordt aan alle standaarden op het gebied van schaalbaarheid, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Design is veel meer dan een mooi jasje.

Onze online partners

Design principes

Een van de belangrijkste onderdelen van digitaal design is dat klanten op intuïtieve wijze taken moeten kunnen volbrengen. Denk hierbij aan het opzoeken van contactgegevens, het insturen van een formulier of het bestellen van een product.

Onze designers werken vanuit het toptaken principe, waarbij designs worden geënt op de taken die online volbracht moeten worden. Natuurlijk zijn onze digital designs visueel aantrekkelijk. Het belangrijkste vinden wij echter dat designs begrijpelijk zijn en een bijdrage leveren aan het bereiken van jouw doelstellingen.

Mobile first digitaal design

Bij het ontwerpen houden we rekening met het apparaat gebruik van jouw doelgroep. Mobiele bezoekers komen vooral veel voor bij B2C omgevingen. We passen dan mobile first design toe, waarbij we eerst de mobiele interface ontwikkelen en deze later doortrekken naar desktop en tablet.

Responsive digitaal design

Natuurlijk zijn al onze designs volledig responsive. Of je nu op mobiel, tablet of desktop kijkt, wij zorgen ervoor dat alles netjes meebeweegt met de grootte van het scherm.

Adaptive digitaal design

In sommige gevallen gaan we nog een stap verder en ontwikkelen we een adaptive design. Op basis van de schermgrootte bepalen we wat wel en niet wordt weergegeven. Ideaal om de gebruiksvriendelijkheid van mobiele interfaces naar een hoger niveau te trekken.

Digitale toegankelijkheid

Toch ben je er nog niet met een responsive design dat jouw doelstellingen centraal zet.

Voor mensen met een functiebeperking is menig website en hele hindernisbaan. Voor iedereen, maar zeker voor zorgorganisaties en overheden, is het van belang te voldoen aan de eisen op het gebied van digitale toegankelijkheid, zodat iedereen op een prettige manier van jouw website gebruik kan maken.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei