Recruitment marketing

Het vinden van nieuwe medewerkers kan een grote uitdaging zijn. Daarom is het hebben van een recruitment marketing strategie belangrijk. Wanneer je recruitment marketing op een effectieve manier inzet, vind je snel passende kandidaten voor jouw vacatures. Ben je op zoek naar een recruitmentmarketeer die het maximale uit jouw online marketing recruitment strategieën haalt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van experts in online recruitmarketing staat elke dag voor je klaar om de juiste kandidaten voor jouw bedrijf aan te trekken.

Starten met recruitment marketing?
120 kandidaten in 1 maand door Comaxx

“Door recruitment campagnes van Comaxx hebben we via Indeed binnen een maand 120 kandidaten binnengehaald. Ik kan Comaxx zeker aanbevelen voor recruitment marketing, fijne samenwerking en goede adviezen.”

Janneke van Loon – Corporate recruiter CZ CZ

+ 120

Kandidaten in 1 maand

€20

Per kandidaat

A / B test

All jobs campagne

Voordelen recruitment marketing van Comaxx

Het werven van kwalitatieve kandidaten is een lastige klus. Er zijn veel meer vacatures dan kandidaten. Comaxx werft binnen 1 week de juiste kandidaten.
 • 1. 21 x goedkoper dan werving en selectie
  De recruitment campagnes van Comaxx zijn zo effectief en kosten aantrekkelijk dat ze 21 x goedkoper zijn dan het inhuren van een werving en selectie bureau. Zo halen we een kost per kandidaat van rond de €20 afhankelijk van de vacature.
 • 2. Inzet Job boards
  Wij kunnen koppelen met verschillende Job boards zoals: Indeed, Google Jobs, Facebook, Linkedin Jobs, Glassdoor en meer. Ook zijn wij partner van Indeed, Facebook, Linkedin en Google.
 • 3. Inzet Google campagnes
  Vindbaar zijn op de juiste termen in Google levert belangrijke resultaten als onderdeel van recruitment campagnes.
 • 4. Inzet social campagnes
  De juiste kandidaten worden geworven met inzet van Linkedin, Facebook en Instagram campagnes. Voor jonge doelgroep is zelfs inzet van Tiktok of Snapchat mogelijk.
 • 5. Koppeling met ATS
  Comaxx heeft al veel koppelingen gebouwd met werkenbij websites en ATS platformen zoals: Bulhorn en HubSpot.
 • 6. Sturen op kost per kandidaat
  In plaats van sturen op ads budget sturen wij op een lage kost per kandidaat. Zo wordt bijgestuurd in de recruitment marketing campagnes om een zo laag mogelijke kost per kwalitatieve kandidaat. Uiteindelijk kost per hire.
 • 7. Ontzorging
  Comaxx ontzorgt je bij het werven van de juiste kandidaten. Als bedrijf hoef je slechts aan te geven voor welke vacatures je kandidaten wil werven.
 • 8. Werkenbij Website
  Comaxx is specialist in het bouwen van werkenbij websites. Hier wordt employer branding, cultuur, koppeling met ATS, vacature overzicht en filters goed in meegenomen.
Acknowledge: 750 kandidaten in 10 maanden

“Door recruitment marketing en employer branding campagnes van Comaxx hebben we in 10 maanden 750 kandidaten geworven. Dit met inzet van Indeed, Linkedin, Google, Facebook en Instagram campagnes. In combinatie met HubSpot als ATS kan onze recruitment afdeling de perfecte selectie uitvoeren. “

Eline Kooken – Corporate recruiter Acknowledge

+ 750

Kandidaten in 10 maanden

Campagne

Indeed, Google, Facebook & Instagram

ATS

Koppeling met HubSpot als ATS

Waarom kies je voor Comaxx recruitment marketing? Wij zijn Indeed Partner!

Een succesvolle manier om kandidaten te bereiken is via een online vacaturebank. Indeed is op dit moment de grootste online vacaturebank ter wereld. Wij zijn Indeed Partner en daar zijn we trots op! Onze recruitment marketeers hebben nauw contact met Indeed, waardoor onze kennis elke dag groeit. Zo blijven we up-to-date over alle ontwikkelingen binnen Indeed en weten we snel te schakelen. Wij helpen jou bij het opzetten en optimaliseren van een wervingscampagne op Indeed. We hebben al veel klanten mogen helpen met recruitment marketing en hebben hier al veel successen mee behaald.

Adverteren op Indeed

Hulp nodig bij adverteren op Indeed? Wij helpen je graag! We zijn gespecialiseerd in het adverteren op Indeed en zorgen ervoor dat jouw recruitment advertising opvalt tussen de concurrentie. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van recruitment campagnes ondersteunen we je bij elke stap van het proces of ontzorgen we je volledig. Van het opzetten van effectieve advertenties tot het analyseren van de prestaties. We sturen campagnes bij waar nodig en optimaliseren jouw recruitment campagnes om zo het maximale resultaat te behalen. Elk bedrijf is uniek en we weten dat daarbij een one-size-fits-all benadering niet werkt. Daarom zorgen we als recruitment marketingbureau voor een op maat gemaakte recruitment campagne die bij jouw doelen en doelgroep aansluit. Zo val je op tussen concurrenten en trek je de juiste kandidaten aan.

Begin vandaag nog met het aantrekken van nieuwe medewerkers. Neem contact op met onze recruitment marketeers om het maximale uit jouw recruitment marketing strategie te halen.

Indeed Partner

Indeed-logo

Starten met recruitment marketing

Neem contact op en wij werven kwalitatieve kandidaten!

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Persoonlijk advies

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn