Over Comaxx

Welkom bij Comaxx! Wij zijn een full-service digitaal bureau in Eindhoven. Met een topteam van designers, developers en marketeers staan wij voor je klaar. Op deze pagina lees je meer over ons.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

20+ jaar ervaring

We hebben als Comaxx zijnde al een aardige weg afgelegd. In 2000 zijn wij begonnen als een klein clubje developers en hielden ons met name bezig met webhosting en het bouwen van websites. Onze naam staat voor Communicatie Maximaal: door heldere, persoonlijke communicatie helpen we jou met groeien. Niet alleen hebben wij onze klanten helpen groeien, maar ook wij zijn door de jaren heen flink gegroeid. Waar we eerst een klein developersteam waren, beschikken we nu bijvoorbeeld ook over een online marketingteam en hebben we al meer dan 40 enthousiaste medewerkers die elke dag voor onze klanten klaarstaan. Onder andere door de toevoeging van dit online marketingbureau hebben wij meerdere expertises onder één dak en zijn we dus uitgegroeid tot een full-service digitaal bureau.

Wij hebben in onze groei ook geprofiteerd van de samenwerking met Acknowledge. In 2012 zijn wij een samenwerking aangegaan en tot op de dag van vandaag is Acknowledge nog steeds onze moederorganisatie. Wij zijn dan ook voor 100% onderdeel van Acknowledge, wat een aantal belangrijke voordelen met zich meebrengt. We delen samen een bedrijfspand en schakelen dus makkelijk en snel met elkaar. Door de expertises van Acknowledge en Comaxx te combineren, kunnen wij beide de beste service bieden voor onze klanten. Zo maken wij veel gebruik van de expertise van Acknowledge op het gebied van ICT. Dit gebeurt bijvoorbeeld met softwareproblemen, maar ook op het gebied van security. Zo kunnen wij bij Comaxx ook garanderen dat alles wat wij voor onze klanten doen op een veilige manier gebeurt.

In de beginjaren van Comaxx maakten wij gebruik van een geanimeerde huisstijl met onze mascotte Max (zie de afbeelding hieronder). Max stond lange tijd centraal in onze organisatie en stond symbool als reisleider die je meenam op jouw online reis. In de jaren erna maakten wij met Comaxx dus een flinke groei door waarop wij in 2019 hebben besloten om onze huisstijl door te ontwikkelen. De geanimeerde huisstijl vond geen aansluiting meer binnen het bedrijf en paste niet meer bij ons toekomstbeeld. Daarom hebben wij besloten Comaxx in een nieuw, fris jasje te steken, wat heeft geresulteerd in onze huidige site en huisstijl.

Zoals je ziet hebben we al een aardige reis achter de rug sinds het ontstaan van Comaxx. In deze jaren hebben we veel ervaring en kennis meegenomen, alles bij elkaar dus al ruim 20 jaar. Al deze ervaring zorgt ervoor dat wij een betrouwbare partner zijn om samen aan jouw doelstellingen te gaan werken en jouw vraagstukken op te lossen!

fallback-image

Full-service digitaal bureau: wat kunnen wij voor jou betekenen?

1Online marketing Wij pakken samen met jou verschillende online marketingvraagstukken aan. Of je nu een vraagstuk hebt over SEA, SEO, e-mailmarketing of social media advertising, aan ons kun je jouw online marketing uitbesteden en toevertrouwen.
2Websites Wil jij een mooie website voor jouw bedrijf? Geen probleem! Bij Comaxx hebben wij in-house developers zitten om voor jou een WordPress-website te bouwen die voldoet aan jouw verwachtingen!
3Webshops We hebben al jarenlange ervaring in het bouwen van webshops. Hiervoor gebruiken wij Magento 2. Dit platform sluit aan bij alle ambities die jij kunt hebben, zodat wij een webshop kunnen bouwen precies zoals jij dat wilt.
4Apps Ook zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapps. Deze zouden als aanvulling moeten gelden voor je bestaande website of webshop. Voor het ontwikkelen van apps kiezen wij het flexibele systeem Laravel om aan jouw wensen te kunnen voldoen!

Dankzij onze vele expertises die we allemaal in-house hebben, kunnen wij sneller werken. Onze online marketeers hoeven bijvoorbeeld niet lang te wachten op antwoord van een webdesigner voor het aankaarten van bepaalde vraagstukken. Wij hebben dit allemaal in-house en schakelen vlot met elkaar zodat jouw digitale vraagstuk zo snel mogelijk behandeld kan worden!

En dit zeggen onze klanten over onze samenwerking

dosocial

“Onze website was verouderd en toe aan vervanging. Op het verlanglijstje stond een duidelijke positionering van onze stichting op een eigentijds en dynamisch platform, waar we eenvoudig zelf onze content konden plaatsen. In korte tijd is in een fijne samenwerking met het deskundige team van Comaxx een geheel nieuwe, overzichtelijke, ‘beeldende’ en gebruiksvriendelijke WordPress-website gerealiseerd, met een look en feel die volledig uitstraalt waar DoSocial voor staat: bijdragen aan een fijne oude dag voor kwetsbare ouderen! Via deze website hopen we ook anderen te inspireren om zich aan te sluiten bij dit mooie initiatief.”

dc klinieken

“Een mooie reis van concept naar een volwaardig product waar we trots op kunnen zijn.”

maxima medisch centrum

“We zijn blij dat we de grote hoeveelheid voorlichting op onze website nu op een vooruitstrevende en gebruiksvriendelijke manier aan kunnen bieden, passend bij waar we als Máxima MC voor staan”

Onze online partners

Wij hebben ook een aantal belangrijke online partners. Zo zijn wij onder andere HubSpot partner en Magento Business Solution Partner. Dankzij deze partnerships kunnen wij de kwaliteit van ons werk waarborgen en zorgen wij ervoor dat onze klanten de beste service krijgen. Hierboven is een overzicht gegeven van onze andere online partners.

Award winning company

Kennismaken met Comaxx?

Wil jij weten wat wij voor jouw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of de chat!

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Award winning

  • Persoonlijk advies

Wij behaalden resultaten voor
  • royalcanin
  • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn