CRO analyse

Bij Comaxx weten we hoe cruciaal elke klik, bezoeker en conversie is. Het is daarom essentieel dat je website of app zo is opgezet dat gebruikers een optimale ervaring beleven en gestimuleerd worden om actie/conversie te ondernemen. Het optimaliseren van een website vergt echter expertise, en dat kan soms een uitdaging zijn. Daarom bieden wij onze gedetailleerde CRO/UX expert review aan, specifiek ontwikkeld om jouw digitale prestaties te versterken. Met deze analyse identificeren we concrete actiepunten voor elke pagina van je website. Zo kun je onmiddellijk verbeteringen doorvoeren je gebruiksvriendelijkheid en je omzet stimuleren!

Meer weten over de CRO analyse?

Waarom kiezen voor Comaxx?

Ons team van CRO-experts heeft jarenlange ervaring met CRO en UX en is getraind om diep in de gegevens te duiken en echte, bruikbare inzichten te ontdekken. We zijn bekend met de best practices en overtuigingstechnieken en gebruiken data-driven beslissingen om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke resultaten bereiken. Je mag zelf aangeven hoe uitgebreid de analyse moet worden.

Wij zijn een full service bureau dat net zo gepassioneerd is over jouw groei als jij! Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe onze CRO analyse jouw digitale platform kan verbeteren.

De stappen van onze CRO analyse

 • 1. Het doel bepalen
  Voordat we beginnen met de analyse, moeten we een duidelijk doel voor ogen hebben. Dit doen wij samen in overleg. Het doel kan variëren van het verhogen van het aantal inschrijvingen voor een nieuwsbrief tot het stimuleren van verkoopconversies.
 • 2. De belangrijkste pagina’s identificeren
  Gebaseerd op analyse van de cijfers en onze expertise, gaan wij de belangrijkste pagina’s identificeren op jouw website.
 • 3. De pagina’s beoordelen
  Na het identificeren van de belangrijkste pagina’s gaan wij ze ook beoordelen. Dat wordt gedaan op basis van de volgende aspecten: Hoe intuïtief is je website? (Usability) / Is de content duidelijk en overtuigend? (Persuasive content) / Is het design overzichtelijk en uitnodigend? (Visual design)
 • 4. De analyse bespreken
  Wanneer de analyse klaar is zullen wij een gedetailleerd document aanleveren waar de concrete verbeterpunten worden uitgelicht. Deze kunnen wij ook samen bespreken zodat alle punten die uitleg nodig hebben of andere vragen worden beantwoord.
 • 5. Implementatie
  Ons team staat klaar om deze verbeterpunten te implementeren, of we kunnen jouw interne team begeleiden bij het proces.

Onze marketing partners

Een CRO analyse laten uitvoeren?

Of wil je meer informatie over CRO? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Persoonlijk advies

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn