Onze aanpak

Online succes komt niet vanzelf. Daar moet je hard voor werken. Samen met jou bepalen we graag de doelstellingen van jouw website, webshop of app.

Wij geloven in onze aanpak van een continu proces van bouwen, meten en verbeteren. Dit doen we op basis van jouw kennis uit de markt én de verschillende expertises die wij in huis hebben. Door een vast team van designers, developers en online marketeers wordt er aan jouw platform gewerkt. Zij houden elkaar (en jou) scherp, terwijl ons projectaansturingsteam ervoor zorgt dat we het einddoel niet uit het oog verliezen.

Onze expertisegebieden

1Design De interactie tussen de gebruiker en de interface wordt met zorg vormgegeven door ons designteam. Zij zorgen voor de ultieme klantervaring, aansluitend bij jouw merk of organisatie. Lees meer…
2Development Onze back-end en front-end developers maken jouw website werkend. Deze code-kanjers draaien hun hand niet om voor het ontwikkelen van maatwerk functionaliteiten. Lees meer…
3Digitale marketing Conversie optimalisatie, het verbeteren van jouw online vindbaarheid en het opzetten van advertentiecampagnes. Dat is waar onze digitale marketingspecialisten zich op richten. Lees meer…
4Projectaansturing Onze product owners sturen de projectteams aan en monitoren de voortgang. Kan er een nieuw (deel)product live? Niet voordat het is gecontroleerd door onze testmanager.

Vanuit deze expertises ontwikkelen wij websites, webshops en webapps voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Wil je zien welke platformen we de afgelopen tijd hebben opgeleverd en welke technieken we hiervoor hebben toegepast?

Bekijk onze cases

Onze projectaanpak

Wij werken niet volgens een vaste projectaanpak. Per opdracht bekijken we waarmee we het beste resultaat behalen. In sommige projecten kiezen we voor scrum, in andere projecten wordt agile of volgens de watervaltechniek gewerkt. Deze keuze maken we natuurlijk samen met jou.

Intensieve samenwerkingen

De samenwerkingen die wij aangaan zijn hecht en intensief. Input vanuit jou als klant is essentieel om een maximaal resultaat te kunnen behalen. We spreken onze verwachtingen dan ook duidelijk naar je uit.

Maximale impact

In de wijze waarop wij projecten aanpakken en met je samenwerken, staat het realiseren van maximale impact voor jou als klant centraal.