Zo maakt Comaxx met AI je werkzaamheden efficiënter en beter

Jullie zijn aan het experimenteren met AI-tools als ChatGPT en voelen dat er veel potentie in zit, maar wat en hoe? ComaxxAI helpt bedrijven hiermee. Uit onderzoek van MIT blijkt namelijk dat het gebruik van AI-tools zoals ChatGPT de efficiency van kantoorwerk met 40% vergroot en de kwaliteit met 18% verhoogt.

Meer weten over AI?

“Met deze workshop heb ik veel over de mogelijkheden van ChatGTP geleerd, en hoe ik dit in mijn dagelijkse werk kan toepassen. Hierdoor wordt ChatGTP veel meer een assistent dan een leuke tool. Ik kan werkzaamheden veel sneller uitvoeren, de AI expert-adviezen laten schrijven en flink wat inspiratie ophalen.” – Bram Smits, Ondernemer.

Ondersteuning met AI/ ChatGPT

We ondersteunen bedrijven op drie niveaus met AI-tools als ChatGPT:

  • Op werknemerniveau (operationeel) helpen we individuele werknemers met het efficiënter en beter maken van hun werk, bijvoorbeeld bij het schrijven van mails of plannen. We geven workshops ‘Power Prompting’ aan afdelingen en begeleiden daarna de individuele deelnemers, ze leren dan hoe ze de juiste opdrachten (prompts) aan tools als ChatGPT moeten geven.
  • Op tactisch niveau helpen we de organisatie met het afstemmen van bedrijfsprocessen, waardoor deze efficiënter en slimmer worden. We gebruiken daarbij een variant van de techniek ‘Customer Job Mapping’, die oorspronkelijk wordt toegepast bij innovaties. Neem contact op bij vragen over deze methode.
  • Op strategisch niveau helpen we directies met het bepalen van de impact van AI op missie, visie en strategie. We kijken ook naar mogelijke nieuwe verdienmodellen (‘blue oceans’).
AI operations

Hoe helpt ComaxxAI bedrijven met AI/ChatGPT?

Het is mogelijk om dit op verschillende manieren aan te vliegen (zie afbeelding): van operationeel naar strategisch of vanuit een ‘AI-inspiratiesessie’ aan het MT naar het optimaliseren van de bedrijfsprocessen op tactisch niveau.

De eerste stap is meestal een Workshop Power Prompting. Tijdens deze workshop zal op de inzet van prompts (opdrachten) in onder andere ChatGPT worden ingegaan, deelnemers gaan ook daadwerkelijk aan de slag.

Vul onderstaand formulier in voor een offerte op maat of een vrijblijvende videocall over alle andere mogelijkheden waarop ComaxxAI kan ondersteunen.

Contact over de mogelijkheden van ComaxxAI?

Meer leren over de potentie van AI-tools zoals ChatGPT? Neem contact op met ons op en ontdek wat ComaxxAI voor jouw organisatie kan betekenen!

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Award winning

  • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
  • ps food&lifestyle
  • dc klinieken
  • maxima mc

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn