Professionele werken-bij website laten maken?

Wil jij een werken-bij site laten maken zodat je potentiële nieuwe medewerkers een goed beeld kunt geven waar je als werkgever voor staat en wat je te bieden hebt? Dan ben je bij Comaxx aan het goede adres. Een losstaande werken-bij website biedt meer voordelen dan een werken-bij webpagina op je huidige site. De werken-bij site met jouw vacatures kun je namelijk direct koppelen met een CRM of een recruitmentsysteem (ATS). Daarnaast kun je de werkzoekende kandidaten informeren over je werkcultuur, arbeidsvoorwaarden, verhalen van medewerkers en is de focus volledig op jouw vacatures.

De juiste kandidaten aantrekken met een werken-bij website?

Werken-bij site op maat

Elke organisatie is uniek en daarom leveren wij een maatwerk werken-bij website die jouw kernwaarden, huisstijl en visie laten zien. Deze website moet namelijk laten zien wie je bent en waar je potentiële medewerkers komen te werken. Omdat deze website zich specifiek richt op sollicitanten en geen andere bezoekers, kom je sneller in contact met de juiste doelgroep.

Wanneer is een werken-bij website geschikt voor jouw organisatie?

  • Je wilt je employer brand versterken.
  • Je hebt moeite met het aantrekken van de juiste kandidaten.
  • Er zijn vele vacatures te vullen of vacatures in verschillende branches.
  • Je wilt het recruitmentproces optimaliseren.
  • Je wilt inzicht in je recruitment data.

Diverse expertises

Wij zijn een full-service digitaal bureau en hebben dus vele expertises. Waar je nu een vraag over hebt, wij hebben de juiste specialisten voor je klaar staan. Hier een greep uit onze diensten

Koppeling met ATS of CRM

Een werken-bij website kan gekoppeld worden aan jouw Applicant Tracking System (ATS) of Customer Relationship Management (CRM) systeem, waardoor het recruitmentproces efficiënter wordt. Dit stelt je in staat om sollicitaties en kandidaatgegevens gemakkelijker te beheren en te analyseren. Sollicitatiegegevens worden op deze manier automatisch ingevoerd in het systeem. Met de data die je verzamelt kun je zien welke vacatures de meeste aandacht krijgen en waar kandidaten eventueel afhaken. Veel ATS- en CRM-systemen bieden standaard API’s die je kunt gebruiken voor de integratie met de website. Applicant Tracking Systems waar wij al ervaring mee hebben zijn bijvoorbeeld Bullhorn, Connexys, Tool2Match en HubSpot. Wil jij een werken-bij website op maat? Neem dan contact met ons op!

NIPV case werken bij

Case NIPV

Voor onze klant NIPV hebben we een werken-bij website gemaakt, inclusief medewerkersverhalen en informatie over de verschillende vakgebieden binnen de organisatie. Bekijk de website hier.

Employer branding

Employer branding gaat over het vormgeven en communiceren van jouw identiteit als werkgever. Het is wat jouw organisatie onderscheidt ten opzichte van andere organisaties in de ogen van huidige en toekomstige werknemers. Een employer brandingstrategie kan je helpen bij het aantrekken en behouden van toptalent.

Content creatie

Ons team van contentmarketeers kan helpen bij het schrijven van relevante content die jouw bedrijfscultuur duidelijk overbrengt. Of het nu gaat om het schrijven van inspirerende werknemersverhalen of het ontwikkelen van boeiende jobomschrijvingen, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap overkomt.

Social media

Social media is bij het recruitmentproces ook niet meer weg te denken. Onze developers integreren belangrijke social media platforms zoals LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter in jouw werken-bij website. Hiermee bereik je meer potentiële kandidaten en zorgt voor een versterking van je employer brand. Je kunt daarnaast je vacatures promoten met gerichte social media campagnes. 

Case CZ

Voor CZ hebben we als Indeed partner, recruitment marketing ingezet om de juiste kandidaten aan te trekken voor de vacatures binnen deze organisatie. We hebben een campagne gericht op de CZ-website opgezet en ook direct solliciteren via Indeed ingezet. Door A/B-testen te gebruiken, bleek direct solliciteren de kosten per kandidaat te halveren en het resultaat te verdubbelen. Bekijk de case hier.

Waarom kies je voor Comaxx?

Bij Comaxx hebben we een team van specialisten in-house die je helpen met het developen van jouw werken-bij website, designers die jouw huisstijl eren in het design en online marketeers die ervoor zorgen dat de zichtbaarheid van je website vergroot wordt.

Voordelen van Comaxx

Een werken-bij website laten maken?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of de chat en dan bekijken we samen de mogelijkheden!

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Award winning

  • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
  • royalcanin
  • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn