Shopware webshop laten maken

Shopware staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface, zowel voor de eindgebruiker als voor de beheerder. Dit zorgt voor een aangename winkelervaring voor jouw klanten en een eenvoudig beheer voor je team. Shopware is niet alleen geschikt voor B2C-webshops maar ook voor B2B-bedrijven. Comaxx is als Shopware-partner de ideale partij voor het ontwikkelen of beheren van je webshop. Daarnaast is Shopware geschikt voor zowel kleine als grote ondernemingen.  

Een professionele Shopware webwinkel laten maken?

Waarom kies je voor Shopware? 

Shopware is net als Magento en WooCommerce een e-commerce platform voor B2C en B2B, welke open-source is. Net als Magento heeft Shopware ook de mogelijkheid om meerdere webshops binnen één CMS te beheren. Daarnaast maak je gebruik van drag en drop designs wat het maken van lay-outs van pagina’s een stuk makkelijker maakt. Met Shopware beheer je super makkelijk je producten en kun je een gepersonaliseerde ervaring bieden aan bezoekers.  

Voordelen van een Shopware webshop 

  • Gebruiksvriendelijk: Shopware biedt veel voordelen voor organisaties die een online winkel kunnen gebruiken. Shopware staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Je kunt je webshop helemaal aanpassen naar je eigen huisstijl en gewenste functionaliteiten.  
  • Functionaliteiten en marketing: naast handige marketingtools heb je ook ondersteuning voor meerdere talen en verschillende valuta’s. Dit maakt je webshop ook geschikt voor internationale zaken. Daarnaast is Shopware ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Omdat ook steeds meer mensen shoppen via mobiel, zorgt Shopware ervoor dat je webshop responsief is en zich aanpast aan elke schermgrootte.  
  • Veiligheid: Shopware wordt regelmatig bijgewerkt om de veiligheid te waarborgen en is uitgerust met verschillende beveiligingsfuncties om zowel de webshop als klantgegevens te beschermen. 
  • Analyse en rapportage: Shopware biedt ook geavanceerde analyse- en rapportagefuncties om inzichten te krijgen in klantgedrag en winkelprestaties. Bekijk rapporten over verkoop, klantenactiviteiten en producttrends. Hiermee kun jij jouw webshop optimaliseren en blijven verbeteren.  
  • Integraties met andere systemen: Shopware kan geïntegreerd worden met diverse externe systemen zoals ERP, CRM en betalingsgateways. 

Onze diensten

Dus heb je een idee waarvan je al precies weet welke mogelijkheden het moet bieden? Of gaat het om een vage schets waarbij je hulp zoekt om dat uit te werken? Dat is waar we als webdevelopmentbureau en agency sterk in zijn.

Webshop laten maken? Bekijk hier de mogelijkheden.

Comaxx is Shopware partner 

Als Shopware partner zijn wij bij Comaxx gespecialiseerd in het maken van webshops binnen dit CMS. Zo kunnen wij ook maatwerk webshops bouwen en hebben we korte lijnen met Shopware zelf. Onze developers staan voor je klaar om je advies te geven over de benodigde technische kennis van Shopware of om werkzaamheden uit handen te nemen. Ook assisteren ze bij updates en upgrades van het Shopware-systeem. Daarnaast zorgen onze online marketeers ervoor dat je webshop beter gevonden wordt op zoekmachines of via advertenties. Wil jij je huidige webshop migreren naar Shopware? Afhankelijk van het huidige platform en de omvang van de webshop is dat zeker mogelijk.  

Shopware Bronze Partner

Meer weten over Shopware? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of onze livechat.  

Een Shopware webshop laten maken?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of de chat!

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Award winning

  • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
  • royalcanin
  • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn