Front-end development

Zoek je een front-end webdesign? En ben je op zoek naar een bedrijf dat je website naar een hoger niveau kan tillen? Wil je een goed werkende website die er ook nog eens gelikt uitziet? Zoek dan niet verder. Wij zorgen ervoor dat je website perfect werkt, een lust voor het oog is en perfect op elke device en browser draait.   

Meer weten over front-end development?

Wat doet een front-end developer?  

Als een webdesigner een website heeft ontworpen, zorgt de front-end developer ervoor dat dit tot leven komt in je webbrowser. Dat wil zeggen dat elementen klikbaar worden en dat alles op de juiste manier geschaald wordt. De front-end developer werkt dus aan de voorkant van de website en houdt zich bezig met het deel van de website die de bezoekers kunnen zien. De website moet gebruiksvriendelijk zijn, snel laden en te vinden zijn in zoekmachines.   

Waarom een front-end developmentbureau?  

Wij zijn een ervaren B2B digitaal bureau. Onze gespecialiseerde front-end webdevelopers hebben al jarenlange ervaring met het bouwen van websites en webshops. Welke vraag je ook hebt wat betreft front-end development, wij staan voor je klaar en kunnen je met elk vraagstuk helpen. Doordat de lijntjes kort zijn, staan we in nauw contact met klanten en kunnen wij websites en webshops leveren die naar wens zijn van de klant en volledig inspelen op de behoeften van het bedrijf.  

Wij verstaan de volgende talen:  

  • HTML  
  • CSS  

Deze compilen we doordat we gebruikmaken van SCSS.  

  • Javascript  

We gebruiken verschillende Javacript libraries, waaronder jQuery en Vue.js  

Onze ervaren front-end professionals zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het implementeren van structured data. Wat zijn structured data? Dit zijn stukjes data die je in de code van de website meegeeft, waardoor Google kan herkennen wat voor pagina het is, zoals een vacature, blog, artikel of product.   

WordPress

Wij bouwen al onze websites in WordPress. Hierdoor kunnen wij gebruiksvriendelijke en overzichtelijke websites bouwen, die ook gemakkelijk in het gebruik zijn voor onze klanten. WordPress biedt veel mogelijkheden en we kunnen ook gemakkelijk weer zaken aanpassen ook nadat de website al gelanceerd is. Doordat WordPress zoveel mogelijkheden heeft, kunnen we unieke websites bouwen met een fris front-end design en dat aan alle wensen van de klant voldoet.  

Comaxx heeft ook diverse eigen modules in WordPress. Zo kunnen we je vacatures geautomatiseerd uit Bullhorn of Connexys halen. Daarnaast hebben we voor klanten in de zorg een koppeling van Zorgkaart Nederland.   

WordPress Gütenberg blocks  

Onze front-end developers maken gebruik van Gütenberg blocks. Wat zijn Gütenberg Blocks? Deze blokken vormen een soort LEGO-bouwpakket. Eerst ontwikkelen we deze blokken op maat voor jouw bedrijf. Dan kun jij ze gemakkelijk ergens op de website plaatsen, op welke pagina en welke volgorde jij het mooist vindt. Doordat je hiermee optimaal flexibel bent, is dit ideaal om A/B-testen mee uit te voeren.  

Webshops en webapplicaties  

Onze front-end developers bouwen webshops veelal in Magento of Shopware. Ook zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties in Laravel.  

Onze marketing partners

Op zoek naar een front-end developer?

Wil je graag een website of webshop door onze front-end professionals laten bouwen of heb je vragen over front-end development? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Award winning

  • Online groei gegarandeerd

Wij behaalden resultaten voor
  • royalcanin
  • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn