Digitale marketing strategie

Comaxx ontwikkelt jouw digitale marketing strategie. Hoe pakken we dat aan? Dat lees je op deze pagina.

Wat is een digitale marketing strategie?

Ons succes wordt bepaald door de mate waarin wij jou kunnen helpen met het behalen van (digitale) doelen, of je nu een commercieel of informatief platform hebt. Dat bereiken we door maximale ondersteuning te bieden op digitale vlak. Een belangrijke voorwaarde voor een goede samenwerking is een gedegen digitale strategie. Deze kunnen wij samen met jou ontwikkelen zodat we een goed startpunt hebben voor verdere samenwerking.  

De digitale marketing strategie moet goed aansluiten op jouw wensen en behoeften en die van de doelgroep. Een goede strategie geeft onder andere antwoord op de volgende (commerciële) vraagstukken:

De digitale strategie zet uiteen hoe je de digitale dienstverlening zo goed mogelijk afstemt op jouw doelgroep. Uiteindelijk gaat het erom dat je jouw digitale doelgroep optimaal kunt bedienen. Wij helpen je om dit te bereiken. Onze digitale marketing strategen duiken hier graag samen met jou in om zo tot de juiste aanpak en strategie te komen.   

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Aanpak digitale marketing strategie
 • Analyse & opstarten

  Na een online analyse en een persoonlijk gesprek stellen we jouw online doelstellingen vast en gaan we aan de slag met een strategie.

 • Plannen & uitvoeren

  Maandelijks wordt er op vaste basis gewerkt aan het optimaliseren van de marketing strategie door inzet van diverse online marketing expertises.

 • Rapportage & advies

  Aan het einde van iedere maand wordt er door middel van een heldere rapportage teruggeblikt en worden er nieuwe kansen gespot.

 • Marketing opschalen

  Aan de hand van de rapportage & analyse spotten we kansen om verder op te schalen in de marketing funnel. Zo bouwen we je marketing kanalen stap voor stap verder uit.

Onze marketing partners

Waarom Comaxx?

Jouw succes is ons succes. Alleen wanneer jij tevreden bent zijn wij dat ook. We zetten net dat stapje extra. Precies wat je van een partner mag verwachten. We werken niet voor jou maar met jou. We doen het samen en jij kunt op deze manier profiteren van onze uitgebreide expertise. Daag ons uit en we behalen de beste resultaten. Aarzel niet en neem contact met ons op.