Online marketing detachering

Wil jij graag je online marketingteam uitbreiden, maar kun je moeilijk aan de juiste mensen komen? Of wil je voor een bepaalde opdracht snel een specialist in huis hebben, maar heb je daar geen mensen voor beschikbaar? Dan bieden wij uitkomst. Wij bieden namelijk online marketing detachering als oplossing. Met deze oplossing haal je een van onze specialisten (tijdelijk) in huis. Wij hebben een divers team aan specialisten, waardoor we voor elk vraagstuk de juiste persoon naar voren kunnen schuiven.

Meer weten over online marketing detachering?

Online marketing detachering: voor welke specialismen?

 • SEA
  SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel het betaalde adverteren op zoekmachines zoals Google. Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij bovenaan de zoekresultaten komt te staan. Onze online marketeers voeren hiervoor bijvoorbeeld een Zoekwoordenscan uit, of stellen een nieuw plan van aanpak samen.
 • SEO
  In tegenstelling tot SEA, is het doel van SEO om onbetaald hoger te scoren in zoekmachines. Ook hier zullen onze online marketeers aansturen op een zoekwoordenonderzoek en het schrijven van aansprekende content.
 • Social media marketing
  Ook social media leent zich uitstekend voor marketing, zowel betaald als onbetaald. Wij hebben de juiste kennis om jou te helpen met het maken van content voor bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Instagram en TikTok.
 • E-mail marketing
  E-mail is nog steeds een uitstekend platform om klanten binnen te halen. Wij helpen jou niet alleen met het opstellen van een nieuwsbrief. Onze online marketeers kijken verder. Wij gaan samen met jou een e-mail marketingsysteem inrichten, delen onze kennis zodat je zelf aan de slag kunt en we helpen bij het optimaliseren van je mails.
 • En nog veel meer
  Bovenstaande activiteiten zijn slechts een greep uit de diensten waar wij ons mee bezig houden. Als full-service bureau hebben wij veel verschillende expertises in huis waardoor we met heel veel zaken kunnen helpen. Heb jij een ander vraagstuk en ben je benieuwd of wij daar ook bij kunnen helpen? Stuur ons dan een bericht! We kijken dan samen wat we voor jou kunnen betekenen.
Meer weten?

Wat brengt online marketing detachering met zich mee?

Schakel je online marketing detachering van Comaxx in, dan zal een van onze specialisten bij jouw bedrijf aan de slag gaan met een bepaalde opdracht. Uiteraard neemt hij of zij dan ook de connecties binnen Comaxx mee. De specialist zal nog steeds schakelen met de rest van ons online marketing team om zo optimaal aan de opdracht te kunnen werken.

Diverse expertises

Wij zijn een full-service digitaal bureau en hebben dus vele expertises. Waar je nu een vraag over hebt, wij hebben een online marketing specialist voor je klaar staan.

Onze online partners

Een online marketeer inhuren?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of de chat!

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Persoonlijk advies

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn