Magento 2 webshop

Comaxx is specialist in e-commerce. Ons platform is Magento 2 en we beschikken over diepgaande technische expertise. Bij e-commerce begint het echter met het toepassen van digitale marketing. Daarom werken wij in onze projecten van buiten naar binnen: van de customer journey naar de user experience, van user stories naar de technische kern. We zien dat Magento 2 alle (groei)ambities van onze klanten kan waarmaken; vandaar dat dit het platform van onze keuze is.

Meer weten over een Magento webshop laten maken?

Wat maakt Magento 2 geschikt voor e-commerce organisaties?

Magento 2 is een veelzijdig, flexibel platform voor ambitieuze e-commerce organisaties. Het leent zich goed voor bedrijven die het ontwerp en de bouw van een professionele webshop volledig willen uitbesteden aan een specialistische partij. Het platform groeit mee met de klant, die kan beginnen in met de ‘gratis’ Community Edition. Hoe hoger de omzet, hoe belangrijker de schaalbaarheid, geavanceerde functies en productondersteuning worden. Voor die klanten is de betaalde Enterprise Edition beschikbaar.

Magento 2 e-commerce is bovendien een uitbreidbaar systeem. Er zijn duizenden extensies verkrijgbaar, vaak tegen betaling. Bij het bouwen van een Magento webshop kunnen specifieke wensen ook door ons op maat worden gemaakt.

Award winning company

Comaxx aanpak Magento 2

Comaxx hanteert een aanpak met drie fasen voor Magento 2 e-commerce projecten: opstarten, scrummen, en lanceren. In de opstartfase zetten we alles op een rij: de customer journey, user experience, SEO strategie, user stories, technische keuzes, KPI’s (meetplan) en het projectplan. Vervolgens gaan we in meerdere sprints de webshop realiseren. Na een degelijke test- en acceptatieprocedure volgt het lanceermoment en nemen we het resultaat in beheer.

Voor deze klanten realiseerden we al online groei

Waarom je kiest voor Comaxx

Behalve onze aanpak, hebben we bij Comaxx onze jarenlange ervaring met Magento 2 e-commerce vertaald in een gereedschapskist met standaardmodules. De standaardmodules noemen we de Comaxx Suite en zorgen ervoor dat nieuwe webshops voortborduren op het uitzoek- en programmeerwerk van eerdere projecten. Hiermee krijgt ieder project een vliegende start.

Combineer dit met door de wol geverfde Magento webshopbouwers of experts, e-commerce knowhow bij digitale marketeers, functionele kennis bij product owners en technische robuustheid van het Secure Webhosting platform dat voldoet aan veiligheidseisen van onder meer Thuiswinkel.org en Amazon.com. Deze gouden mix van ervaring, modules, aanpak, specialisten en techniek maakt Comaxx een logische keuze voor ieder Magento 2 project. Heb je interesse of wil je meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Onze online partners

Een webshop laten maken?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of de chat!

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Award winning

  • Persoonlijk advies

Wij behaalden resultaten voor
  • royalcanin
  • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn