Interim online marketeer

Wil jij jouw online marketingteam versterken, maar heb je niet de mogelijkheid of de middelen om een vaste kracht aan te nemen? Dan bieden wij daar een oplossing voor! Wij hebben ook de mogelijkheid om tijdelijk een van onze online marketeers bij jouw bedrijf aan te laten sluiten en te fungeren als interim online marketeer. Wij hebben een divers team aan specialisten, waardoor we voor verschillende situaties ook de juiste persoon naar voren kunnen schuiven.

De voordelen van een interim online marketeer

Een interim online marketeer aannemen heeft verschillende voordelen.
 • Goedkoper en sneller
  Heb je een bepaalde opdracht waar onze online marketing interim tijdelijk aan kan werken? Dan is het sneller en voordeliger dan een bureau in zijn geheel inschakelen. Voor een langere verbintenis kunnen we namelijk een gereduceerd uurtarief bespreken.
 • Interim bij jou op de werkvloer
  Onze interim gaat bij jou in house aan de slag. Dat wil zeggen dat hij of zij bij jou op de werkvloer zal rondlopen. Zo weet hij of zij beter hoe alles draait bij jouw bedrijf dan wanneer een bureau er van een afstand naar kijkt. Zo kan onze interim online marketeer jouw problemen nóg beter oplossen.
 • Kennisoverdracht
  Omdat onze interim bij jou aan de slag gaat en ook vaste tijden voor jou aan het werk gaat, zal het overdragen van kennis makkelijker zijn. Onze interims kunnen namelijk ook trainingen geven of tijdens het werken dingen aan je uitleggen. Zo zorgen wij ervoor dat niet alleen jouw project afgerond wordt, maar ook dat jouw bedrijf zich door kan ontwikkelen en bepaalde zaken in de toekomst misschien zelf gaan kunnen.
Neem contact op

Interim online marketeer gezocht?

Schakel je een interim online marketing expert van Comaxx in, dan zal deze bij jouw bedrijf aan de slag gaan met een bepaalde opdracht. Uiteraard neemt hij of zij dan ook de connecties binnen Comaxx mee. Onze interim zal nog steeds schakelen met de rest van ons online marketing team om zo optimaal aan de opdracht te kunnen werken.

Diverse expertises

Wij beschikken over verschillende specialisten. Waar je ook een vraag over hebt, wij kunnen altijd de juiste persoon naar voren schuiven zodat jij een interim online marketeer in huis krijgt die precies weet wat hij of zij moet doen om jou te ondersteunen.

Onze online partners

Een online marketeer inhuren?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of de chat!

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

 • Persoonlijk advies

Wij behaalden resultaten voor
 • royalcanin
 • dc klinieken

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 17:30

lijn