Google Analytics training

Wil jij weten hoe je alle activiteiten op de website van je organisatie kunt tracken? Wil je inzicht krijgen in je best bezochte pagina’s, waar je websitebezoekers vandaan komen en waar verbeterkansen liggen? Ga dan zelf aan de slag met Google Analytics 4 en leer hier alles over tijdens een Google Analytics training van een van onze specialisten bij Comaxx!

Google Analytics 4 is het vervolg op Universal Analytics met een compleet nieuwe meetmethode. Zo kun je nu de customer journey zien en wordt er gemeten op basis van gebeurtenissen (events).

Alles leren over Google Analytics 4 tijdens onze training?

Google Analytics specialist worden

Google Analytics biedt de mogelijkheid om door middel van data en inzichten je website of webshop te verbeteren waar nodig. Op deze manier kun je meer relevante bezoekers aantrekken en je conversies verhogen. Maar weet je niet precies hoe je Google Analytics 4 moet gebruiken of wil je er meer over weten? Volg dan onze Google Analytics training en word zelf een Google Analytics specialist!

Belangrijk om te weten

Wil je de training volgen? Dan is het belangrijk dat je een bestaand Google Analytics 4-account hebt waarop al gegevens zijn verzameld. Heb je nog geen GA4-account? Geen probleem, dan bieden wij een GA4-implementatieservice aan.

Voordelen van Google Analytics 4
 • Gebruikers gedrag volgen

  Deze inzichten helpen je te begrijpen wat bezoekers zoeken en hoe ze navigeren, waardoor je de gebruikerservaring kunt optimaliseren.

 • Google Analytics 4 is gratis

  Google Analytics is gratis beschikbaar voor iedereen zodat ook jouw bedrijf gebruik kan maken van de geavanceerde analysefunctionaliteiten.

 • Doelgroep segmentatie

  Dit stelt je in staat om gepersonaliseerde marketingcampagnes te creëren die gericht zijn op specifieke segmenten van je doelgroep, wat de effectiviteit van je marketinginspanningen kan verhogen.

 • Conversies meten

  Je kunt specifieke acties die bezoekers ondernemen, zoals aankopen, inschrijvingen voor nieuwsbrieven of het downloaden van content, instellen als conversies en deze meten.

Inhoud van onze Google Analytics training

Tijdens deze training leer je hoe je GA4 gebruikt en hoe je unieke rapporten kunt maken en complexe data kunt analyseren en ontcijferen. Dit doen we allemaal met jouw eigen bestaande GA4-account. Omdat deze interactieve workshop volledig gericht is op jouw eigen website of webshop, kun je alles wat je leert direct toepassen.

Sander Hurkmans

Hoi ik ben Sander, jouw trainer!

Ik ben SEA-specialist bij Comaxx met een uitgebreide kennis van Google Analytics 4. Ik heb veel ervaring met het opzetten en analyseren van advertentiecampagnes op Google en Bing. Het moeiteloos interpreteren van complexe data en het vertalen naar praktische inzichten is een van mijn kwaliteiten. Ik ben een echte Brabander en kan duidelijk communiceren met klanten. Ik help hen graag bij het behalen van resultaten. In deze advanced workshop zal ik mijn expertise op het gebied van GA4 delen en je leren hoe jij het maximale uit deze tool kunt halen voor jouw eigen website of webshop.

Volg onze Google Analytics training!

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 • Ontvang snel gratis persoonlijk advies

 • Online groei gegarandeerd

 • Meer dan 20 jaar ervaring

 • Award winning

WIJ BEHAALDEN RESULTATEN VOOR
 • saris aanhangers
 • maxima mc
 • ps food&lifestyle

Of bereik ons via

Maandag tot en met vrijdag 8.30 – 17.30 uur

lijn