WordPress Websites

Wij bouwen websites in WordPress: hét flexibele CMS-systeem dat meebeweegt.

De markt is continu in beweging. De wensen, verwachtingen en behoeftes van jouw doelgroep veranderen in een rap tempo. Dit vraagt om websites die meebewegen met jou en je klant. WordPress websites staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Content aanpassen? Een goede vindbaarheid? Het is in dit systeem een fluitje van een cent.

WordPress website voor jou geschikt?

WordPress veroverde de wereld als blogplatform. Nu is het CMS-systeem het populairste platform ter wereld. Toch kampt WordPress met een imagoprobleem. Veel klanten vragen zich af of WordPress wel geschikt is voor grotere, ingewikkeldere websites?

Ons antwoord: JAZEKER! Van snelle actiewebsites tot WordPress multisites waarbij meerdere websites vanuit één CMS te beheren zijn, je zal niet snel tegen beperkingen aanlopen of uit je WordPress-jasje groeien.

Maatwerk WordPress thema’s

Jouw organisatie is uniek. Daar hoort ook een website bij die zich onderscheid van de rest en optimaal is toegespitst op jouw doelgroep. Onze design en UX-specialisten ontwikkelen met liefde maatwerk WordPress thema’s die naadloos bij jouw organisatie aansluiten.

Beheren, creëren & moduleren in WordPress

Een blog plaatsen, (landings)pagina aanmaken, foto’s en video’s toevoegen aan je website? In WordPress is het een fluitje van een cent waardoor je zelf gemakkelijk online campagnes opzet en beheert. Geavanceerdere functionaliteiten nodig? Met behulp van een van de vele WordPress plug-ins breid je jouw systeem eenvoudig en modulair uit.

Punten scoren: bij gebruikers én bij Google

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan websites. Jouw website moet gebruiksvriendelijk, snel, veilig en toegankelijk zijn. Dat vinden niet alleen jouw websitebezoekers fijn, ook bij Google scoor je hiermee pluspunten. Onze WordPress websites zijn standaard goed op deze punten ingericht.

WordPress websites voor groot, klein, B2B en B2C

Kleine en eenvoudig, groot en ingewikkeld, maatwerk of standaard, B2B of B2C? Met WordPress kies je voor een betrouwbare, stabiele basis waar je op kunt bouwen (letterlijk) en vertrouwen.

  • Doelstellingen & strategie

    WordPress biedt oneindig veel mogelijkheden. Aan ons de taak te bekijken waar jij en jouw klanten behoefte aan hebben. Voordat we aan de slag gaan, bepalen we samen met jou de doelstellingen en strategie voor je nieuwe website.

  • Bepalen projectaanpak

    Vervolgens bepalen we hoe we het project gaan aanvliegen. We maken heldere afspraken over wat we van elkaar en de samenwerking verwachten. Het wordt immers een intensief traject.

  • Bouwen, meten & verbeteren

    Tijd om van start te gaan! Wij nemen niet alleen graag de bouw van jouw nieuwe website voor onze rekening, bij voorkeur blijven we ook daarna betrokken. Wij geloven namelijk in een continu proces van bouwen, meten en verbeteren.

Deze klanten gingen je voor: