Magento Developer

Een Magento developer is een specialist die verantwoordelijk is voor het bouwen, aanpassen en onderhouden van e-commerce websites die draaien op het Magento platform. Magento is een krachtig en flexibel open-source platform dat populair is bij bedrijven vanwege zijn uitgebreide functionaliteiten en schaalbaarheid. Hieronder volgt een gedetailleerd overzicht van de taken en verantwoordelijkheden van een Magento developer.

Neem contact op

Ontwikkeling en Implementatie van E-commerce Websites  

Een van de primaire verantwoordelijkheden van onze Magento developers zijn het ontwikkelen en implementeren van e-commerce websites. Dit omvat:

  • Ontwerpen en ontwikkelen van Magento thema’s: Een developer maakt op maat gemaakte thema’s die de uitstraling van de webshop bepalen.
  • Installeren en configureren van Magento: Het instellen van de basisstructuur van de website, inclusief serverconfiguraties en database-setup.
  • Integratie van extensies en plugins: Om extra functionaliteiten toe te voegen, installeert en configureert de developer verschillende extensies en plugins.

Cool Feit over Magento

Wist je dat Magento oorspronkelijk werd uitgebracht in 2008 en sindsdien is uitgegroeid tot een van de meest populaire e-commerce platforms ter wereld? Het werd in 2018 overgenomen door Adobe, wat heeft bijgedragen aan de verdere groei en ontwikkeling van het platform.

Een Comaxx Magento Developer inschakelen?

Een Comaxx Magento developer speelt een cruciale rol in het creëren en onderhouden van succesvolle e-commerce websites. Met de technische expertise en probleemoplossend vermogen zorgen ze ervoor dat jouw bedrijf online effectief kan opereren en groeien.

Heb je meer vragen over wat onze Magento developers doen of hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Laat het me weten!

Comaxx neemt je privacy serieus, dus we gebruiken jouw persoonsgegevens alleen voor administratieve doeleinden en om de producten en services te leveren die je bij ons opvraagt. Uitschrijven kan op elk gewenst moment. Zie hier het volledige cookie- en privacybeleid.

u003cstrongu003eWij realiseerden extra online groei voor:u003c/strongu003e